Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar online pentru absolvenţi în cadrul Târgului de carieră HiPo.ro

0

HiPo.ro organizează, în cadrul Târgului online de carieră pentru absolvenţi, un seminar online cu tema “Strategii de angajare pentru absolvenţi”. Participanţii vor fi sfătuiţi cu privire la modalităţile de obţinere a jobului dorit după absolvire. Webinarul va avea loc pe 2 august 2012 şi va fi susţinut de un Recruiter IT cu experienţă. Participarea la seminar este gratuită, dar necesită preînscriere online pe portalul de carieră HiPo.ro.

Pe lângă posibilitatea participării la acest seminar, vizitatorii Târgului online HiPo.ro pentru absolvenţi au acces la: – standurile virtuale a 20 de companii de top din domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C, Inginerie, Telecomunicaţii, Retail; – peste 200 de oportunităţi de carieră pentru proaspăt absolvenţi, care includ joburi entry level, dar şi programe de trainee şi internship; – un ghid practic de angajare alcătuit din 4 articole de carieră ce oferă sfaturi pentru proaspăt absolvenţi legate de procesul de recrutare; – şansa de a câştiga un laptop sau una din cele 10 şedinte de consiliere în carieră oferite de consultanţi în resurse umane; – posibilitatea de a recomanda târgul virtual prietenilor şi de a câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă cu tastatură bluetooth. Înscrie-ţi CV-ul pe www.hipo.ro, completează-l peste 50% şi aplică la job-urile şi programele de internship sau trainee care te interesează. Oportunităţile de carieră destinate proaspăt absolvenţilor vor fi actualizate permanent până pe 15 august 2012 pe pagina dedicată evenimentului. *** Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi se află la cea de-a 6-a ediţie.

Evenimentul virtual se adresează în special absolvenţilor din promoţia 2012 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti din ţară dornici să se angajeze în această vară.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate şi UFX Markets. Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi este susţinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.