Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar aproape gratuit pentru ajutorarea a 80 de varstnici

0

 

Seminar de vânzări aproape gratuit

Din seria seminariilor aproape gratuite, va avea loc la Cluj un nou eveniment destinat mediului de afaceri: un „Seminar de vânzări aproape gratuit”, în cadrul căruia participanţii vor avea acces prin înscriere gratuită şi donarea unor pachete cu alimente. Evenimentul va avea loc joi 21 aprilie, între orele 18.00 – 20.00, la Hotel City Plaza din Cluj–Napoca. Donaţiile vor ajunge prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez la peste 70 de bătrâni din Cluj-Napoca, cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Evenimentul are din nou un dublu rol: de a ajuta categorii defavorizate de persoane şi de a educa mediul de afaceri de data aceasta despre vânzări.

Evenimentul revine la Cluj – Napoca după ce în decembrie 2010 a reuşit să asigure masa completă timp de 3 luni şi jumătate pentru 8 fete din casa de tip familial „Maria & Gabriel” în urma unui „Seminar de comunicare aproape gratuit”. De asemenea un astfel de eveniment a avut loc la începutul lunii aprilie şi în Braşov unde a ajutat mai multe familii nevoiaşe să aibă parte de o masă îmbelşugată de sărbători.

 

„Datorită succesului înregistrat anul trecut de primul seminar << aproape gratuit >>, ne-am decis să ducem cu adevărat la îndeplinire planul de a extinde astfel de evenimente la nivel naţional. Aşadar până acum am desfăşurat acest tip de evenimente pentru educarea mediului de afaceri şi pentru susţinerea unor categorii defavorizate în Cluj şi în Braşov; ne-am propus ca anul acesta să ajungem şi în Bucureşti unde sperăm ca impactul să fie şi mai mare pentru că există nu numai nevoia de educare, dar şi dorinţa oamenilor de a ajuta într-un mod atât de simplu de aplicat. Participarea la un astfel de seminar este în jur de 450 – 600 ron  de persoană, dar fiindcă reuşim să îi implicăm pe oameni în a oferi ajutor comunităţii în care trăiesc şi putem să îi răsplătim cu educaţie, pentru noi valoareaza mai mult decât resursele financiare” a declarat antrenorul de afaceri Lorand Soares – Szasz, managerul Coaching4you.

 

Seminarul are cel puţin 7 motive pentru care ar trebui să participaţi: veţi învăţa care sunt cele mai des întâlnite obiecţii pentru a încheia o vânzare şi cum puteţi trece peste aceste obiecţii, cum să treceţi de obiecţia preţului, cum să vă creşteţi vânzările printr-o armă rar folosită, ce înseamnă „nu” în vânzări sau cum să vinzi la telefon, dar în acelaşi timp vei aduce un zâmbet pentru 80 de vârstnici care asteaptă ajutorul tău.

Coaching4you este o companie care se preocupă în principal de eficienţa în managementul afacerilor. A fost înfiinţată în noiembrie 2008 în România de Lorand Soares-Szasz, care după o experienţă de câţiva ani la cea mai mare companie de Business Coaching din lume, s-a întors în Romania şi acum activează pe plan naţional, deşi sediul central al firmei este în Cluj-Napoca. Toate acţiunile sunt întreprinse pentru a aduce conceptul de Business Coaching în România şi pentru a dezvolta programele de mentorat, bazându-se pe experienţa bogată în mediul de afaceri din ţară, dar şi din Portugalia. Coaching4you a organizat de la înfiinţarea în România peste 300 de seminarii de afaceri, la care au participat peste 6000 de persoane, iar în portofoliul companiei se regăsesc peste 100 de firme care au beneficiat de programe de coaching şi mentoring. Printre cele mai apreciate traininguri, workshopuri şi seminarii se numără: 5 Paşi pentru a creşte afacerea ta, Strategii Eficiente pentru Fidelizare a clienţilor, Sales Pro – curs de vânzări,  Marketing eficient pentru afacerea ta, Comunicare şi succes şi Gestiunea timpului.

Serviciul de Ajutor Maltez în România este o organizaţie nonprofit din domeniul social, cu sediul la Cluj Napoca şi 23 de filiale şi sucursale în ţară. Din 1991 a dezvoltat o reţea de servicii sociale pentru copii, vârstnici şi persoane cu dizabilităţi, derulând peste 100 de programe sociale permanente cu ajutorul a peste 1500 de voluntari, dintre care 500 tineri.

PS: Multumim pentru informatie Andrei Balint, Brain Art!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.