Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#SELFIE, cel mai bun debut de film românesc din 2014

0

Lansat în cinematografe pe 9 mai, filmul #SELFIE a devenit, în urma acestui weekend, cea mai bunã lansare româneascã a anului, adunând în timp record în sãlile de cinema nu mai puţin de 12.648 de spectatori şi venituri de aproximativ  208.000 de lei.

selfie 12

În oraşe precum Constanţa şi Timişoara, biletele au fost sold out încã de vineri, ziua premierei, iar în oraşe precum Botoşani sau piatra Neamţ, filmul a fãcut încasãri mai mari decât Spider Man. Pentru sãptãmâna a doua, distribuitorii au decis mãrirea numãrului de ecrane şi suplimentarea sãlilor.

Prima comedie cu şi despre tineri ajunsã în ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE s-a clasat pelocul al treilea la box office dupã primul weekend, fiind surclasatã de producţiile internaţionale Uimitorul Om-Pãianjen 2 şi Cealaltã femeie cu Cameron Diaz în rolul principal.

Comparat cu fenomenul românesc Liceenii din anii ‘90, filmul #SELFIE este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuitã de cãtre Zazu Film şi regizatã de Cristina Iacob. În rolurile principale vor putea fi urmãriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Cãlin. Alãturi de aceştia, distribuţia filmului este completatã de actori titraţi ca Rãzvan Vasilescu, Florin Cãlinescu, Alina Chivulescu şi Rãzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rãdulescu, Dan Chişu sau George Vintilã care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

#SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventurã a vieţii lor începe cu o escapadã la mare. În loc sã stea acasã şi sã înveţe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (OlimpiaMelinte) şi Ana (FlaviaHojda) sunt hotãrâte sã se distreze şi sã uite de responsabilitãţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitãţii, iar asta înseamnã sã încalce orice regulã şi sã facã tot ce le trece prin cap, fãrã sã ţinã cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalinã şi dragoste de-o varã, iar cei trei tineri pe care îi agaţã la mare par mai mult decât dispuşi sã le ofere tot ce-şi pot imagina.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, #SELFIE face furori în toatã ţara, putând fi urmãrit în continuare în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, ClujPolus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brãila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Bãneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.