Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SeedBlink a încheiat într-un timp record cea mai mare finanțare de până acum din platformă. Suma finantață prin crowd-investing a ajuns la 1.1 M euro, dublu față de targetul inițial

0

SeedBlink a încheiat o rundă serie A în valoare de 3 M euro

Suma finantață prin crowd-investing a ajuns la 1.1 M euro

Runda marchează prima finanțare tip serie A de pe platformă, fiind și cea mai mare finanțare prin SeedBlink de până acum

Target: extindere în Europa și dezvoltare accelerată potențată inclusiv de Regulamentului European de Crowdfunding, care va intra în vigoare în noiembrie 2021

București, 27 mai, 2021: Platforma de investiții SeedBlink a încheiat runda de finanțare de tip serie A în valoare de 3 M euro, dintre care 1.1 M euro prin crowd investing, dublu față de targetul inițial. Propria campanie de investiții este cea mai mare finanțare de până acum din platformă.

Astfel, 47 de membri Elite și Classic au investit 550.000 de euro între 24-26 mai, iar astăzi 80 de persoane au investit 550.000 de euro în 20 minute.

Runda este condusă de unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din regiune.

Cu această finanțare, SeedBlink va avea resursele necesare pentru ambiția de a deveni platforma europeană de investiții care va contura viitorul ecosistemului startup-urilor tehnologice. SeedBlink va contribui la susținerea pieței Europene, în concurență cu marile forțe din domeniul tehnologiei, SUA și Asia. Le mulțumim tuturor investitorilor pentru susținerea de până acum. Suntem cu toții pionieri ai unei lumi noi”, afirmă Andrei Dudoiu, Co-fondator și CEO al SeedBlink.

SeedBlink este o platformă care democratizează accesul la investiții în stadii timpurii pentru investitorii care nu dispun de sume mari sau de timpul necesar pentru a intra în cluburi exclusive.

Platforma lansată în decembrie 2019 de foștii bancheri, Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, cărora li s-au alăturat și antreprenorii cu vastă experiență în domeniul IT, Radu Georgescu și Carmen Sebe, a atras până acum peste 5.000 de investitori din 15 țări. De asemenea, 43 de campanii ale startup-urilor tech din 17 industrii diferite au reușit să atragă investiții totale de peste 18 milioane euro de de la investitori individuali și fonduri de tip VC, cu 51% din sumă prin crowdinvesting.

Target: dezvoltare accelerată datorită Regulamentului European de Crowdfunding

Finanțarea va permite SeedBlink să se transforme rapid dintr-un instrument de investiții adresat celor care doresc să sprijine ecosistemul startup-urilor tehnologice cu sume relativ reduse în platforma cu cea mai accelerată dezvoltare din Europa.

Avem ca obiectiv consacrarea platformei de investiții ca fuziune a trei caracteristici principale ale pieței: audiența „crowd”-ului, flexibilitatea business angel-ilor și structura VC-urilor. Echipa așteaptă o dezvoltare chiar și mai accelerată în următorul an datorită noului Regulament European de Crowdfunding, așteptat în T4 2021. Există o nevoie reală atât pentru investitorii care vor să își diversifice portofoliul cât și pentru startup-urile care au nevoie să atragă finanțare și susținători din regiune. De asemenea, comunitățile deservite de startup-uri au de câștigat.” adaugă Andrei Dudoiu.

Despre SeedBlink

SeedBlink este platforma de investiții în startups de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbina vizibilitatea adusă de crowdsourcing, flexibilitatea business angels și expertiza VC-urilor într-o platformă online. Comunitatea în plină expansiune a SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de selecția de startupuri din tehnologie fondate de echipe pasionate, cu idei inovatoare, impact social real și potențial de scalare internațională. Mai multe despre SeedBlink, pe www.seedblink.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.