Sebastian Spanache Trio lansează cel de-al doilea album, printr-o premieră națională!

0

După nici un an de la primul album, grupul timișorean Sebastian Spanache Trio lansează în 25 aprilie 2014 cel de-al doilea album oficial intitulat „A PASHA’S ABSTINENCE” în cadrul primului concert live din România care va fi amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco).

800x900

Locul de desfășurare al evenimentului va fi in Timisoara pe Podul „Eiffel” (Podul de Fier dintre str. Ady Endre și str. Andrei Mureșianu) și va fi limitat la 100 de participanți. Căștile wireless vor fi puse la dispoziție de către organizatori în mod gratuit, cumpărătorilor de bilet.

Biletele la eveniment vor costa 30 de lei, respectiv 50 de lei cu CD inclus și se vor putea achiziționa din rețeaua Eventim. CD-urile se vor ridica la eveniment.

Startul concertului se va da la ora 20:00 fix, iar accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:45.

Concertul va fi filmat, constituind primul DVD al grupului și va fi disponibil ulterior în regim gratuit, pe suport fizic și pe pagina oficială a artiștilor.

La eveniment va participa și un cvartet de coarde compus din: Cătălina Trincă – vioara, Otilia Marița – vioara, Iuliana Birtea– violă și Lidia Cosmin – violoncel.

Bilete

Biletele se pot găsi în rețeaua Eventim și se vor putea achiziționa atât online cât și din magazinele partenere (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, casieria Teatrului Național Timișoara, etc). Reamintim că vor fi disponibile doar 100 de bilete.

Evenimentul este realizat cu sprijinul PLAI, Music Service, HDV Studio, Becherovka, Silent Dance și PR Beta Agency.

Despre Sebastian Spanache Trio

Sebastian Spanache Trio a luat naștere în a doua jumătate a anului 2011 și este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Sánta (contrabass, chitară bas) și Radu Pieloiu (tobe, percuție). Anul 2013 a fost un an plin de activitate pentru cei 3 muzicieni, de la lansarea primului disc oficial până la primul turneu european, concerte în cadrul primei ediții a JazzTM, Arcub OpenAir și câștigarea Marelui Premiu în cadrul festivalului concurs “Johnny Răducanu”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.