Se vor relua rambursarile de fonduri europene in cadrul Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

0

Deblocarea platilor se va face in conditii speciale, fiind aplicate corectii financiare de 10%. Este vorba despre masuri preventive pe care Comisia Europeana le ia pentru a evita eventualele probleme ce ar putea aparea mai tarziu. Reluarea platilor se va realiza prin aplicarea acestor corectii de 10 % pana la 30 iunie 2012. 

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează