Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lansează platforma educaţională PointEd!  

1

PointEd, platforma care își propune să unească pasionații de educație prin cursuri online, structurate pe teme variate, se va lansa oficial pe data de 1 februarie 2021. 

În luna august a anului trecut, povestea PointEd a fost spusă pentru prima oară, o idee născocită de doi studenți care își doreau să aducă educația mai aproape de oameni. De atunci, echipa s-a mărit. Acum este formată din 6 tineri cu vise și ambiții mari, care au reușit să își ducă proiectul atât în finala competiției Social Impact Awards, cât și în eBridge Sprint, fiind singura echipă calificată din România. 

Pentru ca platforma să fie cu adevărat finalizată, avem nevoie de părerea ta! O poți testa accesând următorul link : http://pointed.ro/?store_access_key=dev, atât din postura de instructor, cât şi din cea de cursant. Apoi, pentru a ne ajuta să ne îmbunătăţim, te rugăm să completezi şi formularul de feedback: 

-pentru instructori: https://forms.gle/QH2TsjhL9mF3aGdB9 

-pentru cursanţi: https://forms.gle/WwP6YZx8FZAReak27 

Suntem în căutare de creatori de conținut! Dacă ai pasiunea, informațiile și aptitudinile necesare pentru a-ți împărtăși cunoștințele printr-un curs online , alătură-te inițiativei PointEd și contribuie la crearea unei comunități în jurul domeniului tău de interes. 

Facebook, Instagram

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.