Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lansează IT Hub Sibiu! Bianca Tudor: “Vrem să transformăm Sibiul într-un Silicon Valley românesc”

0

Bianca Tudor: “Vrem să transformăm Sibiul într-un Silicon Valley românesc”

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Deja cunoscută în mediul de afaceri, antreprenoarea Bianca Tudor, fondator Elite Business Women se aventurează într-un nou business-venture de data aceasta la SIBIU, lansând IT HUB SIBIU, în colaborare cu Swiss Web Academy și cu sprijinul Sibiu Events.

Prin acest program, organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie IT şi educaţie antreprenorială. Ineditul program IT Hub va oferi participanţilor cursuri de webdesign, web development, Social Media, dar şi programul Media Kit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online,  evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc

“Internet & Technology Hub (IT Hub) este un proiect inedit la SIBIU, dedicat antreprenorilor din zona de tehnologie și în egală măsură antreprenorilor care înteleg că ONLINE-ul este viitorul. Cum România este recunoscută pentru tinerii extrem de talentați în domeniu, suntem convinși că această initiativă este oportună și ajută comunitatea antreprenorială de tech să se dezvolte și la SIBIU, în inima tării. Se spune că unul dintre secretele succesului Silicon Valley, ca și platformă pentru antreprenoriatul tech, este mediul deschis și colaborativ de lucru. Oamenii împart între ei resurse, experiențe, lectii învătate, iar acesta este și obiectivul Internet & Techology Hub Sibiu sau IT Hub”, declară Bianca Tudor, co-fondatorul IT Hub Sibiu.

Expertiza elveţiană conlucrează cu talentul românesc

“Traim intr-o lume in care evolutia tehnologiilor Internetului este fara precedent, in care se nasc concepte noi ce aduc oportunitati de neimaginat pana ieri. Reusim cu greu sa tinem pasul cu aceasta evolutie, desi intelegem tot mai mult ca foarte curand o parte din viata noastra personala si profesionala o vom trai in mediul virtual. IT HUB Sibiu deschide poarta unui univers complet de servicii in care tineri curajosi si pasionati de IT, pot da viata ideilor lor creatoare, si pot sa isi contruiasca pas cu pas o cariera in business-ul IT”, declară Daniela Chrzanovski, co-fondatorul IT Hub Sibiu şi director general Swiss Webacademy, primul centru de formare de specialisti in domeniul Internetului din Romania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.