Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lansează DoR #18 – număr de majorat, cu 5 coperte pentru 5 ani de revistă

0

Se lansează Decât o Revistă #18, numărul cu care revista aniversează cinci ani de existență. Este un moment de bilanț, în care se împlinesc și 25 de ani de la Revoluție, iar România schimbă cel mai longeviv președinte din istoria post-comunistă.

Revista marchează aniversarea în primul rând având cinci coperte diferite. Autorii lor sunt Dan Perjovschi, Lea Rasovszky, Ray Bobar, Alex Gâlmeanu și Mircea Cantor. (Poveștile copertelor sunt aici decatorevista.ro/dor-5-ani-5-coperte).

Coperta_Galmeanu

Numărul conține actualizări ale câtorva dintre textele publicate în cinci ani, retrospectivele carierelor lui Traian Băsescu și Elena Udrea, cel mai melonostalgic BD care se petrece pe planeta Dor, povestea unui fotbalist celebru care-și încheie cariera înainte de a-și fi atins potențialul (Adrian Mutu) și a unui fotbalist necunoscut care n-apucă să o înceapă, un pictorial despre cum au decurs alegerile din 2014.

Identitatea, o temă atinsă și până acum implicit, este firul roșu al numărului: ne uităm înapoi în istoria DoR, în istoria recentă a României și legăm cât mai multe fire între ele. O facem ca să înțelegem cine suntem, dar și în speranța că beculețele care se vor aprinde ne vor arăta ceva din ce urmează.

DoR #18 poate fi cumpărată din shopul online DoR (shop.decatorevista.ro) și din librăriile Cărturești și Librarium, magazinele Inmedio şi Relay, Rețeaua Octagon, în București și în Press One – Aeroportul Internațional Henri Coandă, Librăria Anthony Frost, Băcănia Veche, Librairie Kyralina, Violeta’s Vintage Kitchen, Beautyfood, în Târgu Mureș și în Librăria Gog, în Cluj și în librăria Bookstory.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.