Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se caută PR rom WANTED pentru Giuvlipen

0

Giuvlipen caută o persoană romă care să fie responsabilă cu partea de comunicare și promovare a primei companii de teatru independent feminist rom din România. Echipa e în căutarea unei persoane creative și deschise să învețe lucruri noi, indiferent dacă are sau nu experiență în domeniu sau doar înclinații și abilități de comunicare. Giuvlipen va asigura un curs de formare pentru candidatx selectatx.

Poți aplica până pe 1 Martie trimițând la giuvlipen@gmail.com un e-mail cu CV-ul și o motivație de 2-3 paragrafe, în care să povestești de ce îți dorești să faci parte din echipa Giuvlipen.

Mai multe detalii despre poziție: aici.

Despre Giuvlipen

Giuvlipen înseamnă feminism în limba romani și este prima companie de teatru independent feminist rom din România. Arta noastră este provocatoare, experimentală și foarte performativă. Temele spectacolelor noastre sunt diverse, dar au ceva în comun: discutăm deschis subiecte pe care uneori istoria, uneori mentalitatea și constrângerile sociale sau politice le-au pus sub tăcere. În fiecare spectacol ne propunem să revendicăm arta, istoria și identitatea culturală romă, prin povești spuse chiar de noi, artiștii și artistele rome. Giuvlipen a fost înființată în 2014 de actrițele Mihaela Drăgan și Zita Moldovan.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.