Scrie si castiga la primul concurs antreprenor-incepator.ro!

0

Scrie si castiga la primul concurs antreprenor-incepator.ro! Echipa Junior Achievement Romania ti-a pregatit premii foarte interesante:

  • un loc la Entrepreneurship Summer School, organizata în 8 – 15 august (2011),  la mare
  • un internship in departamentul de Comunicare al BCR
  • un pachet de carti cu lectii despre si pentru antreprenori.

Concursul se desfasoara in 2 etape, in perioada 20 -29 iulie 2011, respectiv 1 – 5 august 2011, iar pentru regulament, tema concursului si mai multe informatii despre premii acceseaza www.antreprenor-incepator.ro

Echipa Junior Achievement Romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează