Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoli Verzi – Inscriere La Cursul Optional

0

Cunoști profesori care predau la clasele V-VIII?

Ești profesor și predai la clasele V-VIII?

Ai în familie copii, care învață în clasele V-VIII?

Dacă răspunsul tău este DA, la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci este posibil să fii interesat de programul Școli Verzi.

unnamed

În această perioadă, profesorii pot decide, împreună cu părinții și elevii, să introducă opționalul „Eco educație pentru Școli verzi” pentru anul școlar 2016-2017. Prin activități practice, interactive și prin realizarea unor proiecte colective, elevii au o experiență de învățare complexă, care îmbină elemente și caracteristici ale educației formale, nonformale și informale.

Cum se pot face înscrierile? Detalii găsiți aici.

Testați eco educația cu ajutorul unui fragment din manualul digital și al altor auxiliare utile, aici.

Cum arată o oră a cursului opțional Eco educație pentru Școli verzi? Vezi video.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.