Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şcoala de Vară Ciocăneşti 2016

0

Îndrăznește și vei crește!

Asociaţia pentru Educaţie, Antreprenoriat și Leadership – ApEAL, în colaborare cu Clubul Tinerilor de Succes Ciocănești, derulează în perioada 2-16 iulie 2016 cea de-a VII-a ediție a Şcolii de Vară Comunitare Ciocăneşti – Dâmbovița.

afis 7.0

Proiectul își propune să genereze schimbare și dezvoltare din punct de vedere cultural-educațional la nivelul comunităților rurale.

ApEAL are ca principal obiectiv influențarea în mod pozitiv a tinerilor provenind din medii defavorizate, proiectul de față fiind unul pilot, care se vrea a se transforma într-un exemplu de urmat pentru celelalte comunități rurale la nivel național.

“Participanţii la şcoala de vară vor avea teme provocatoare referitoare la modelarea lor ca oameni, precum: dezvoltare personală, time management şi stres management, relaţionarea cu cei din jur prin tehnici creative, experimentarea prin tehnologie şi utilitatea ei în viaţa lor de zi cu zi, comunicare şi leadership comunitar, toleranţă la alte culturi etc. Prin acest program educaţional, dorim să asociem procesul învăţării cu bucuria, pentru ca, în final, elevul să fie determinat să-şi construiască în mod independent drumul către succesul său.” a declarat initiatorul scolii, Serban Moldoveanu, presedintele ApEAL.

Pe lângă acestea, proiectul reprezintă și un bun exemplu de colaborare în societatea civilă rurală, între un ONG “urban” și Primăria locală, alături de Biblioteca Comunală și de Școlile Gimnaziale din Ciocănești, respectiv Vizurești.

Școala de Vară Ciocănești 2016 se concretizează într-un program de educație nonformală structurat într-un număr de ateliere specifice, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 7 si 18 ani. Printre acestea amintim: Project management creativ, Teatru Forum, Bollywood şi dans Romani, Vise pe hârtie, Curajul învingătorului.

Asociația ApEAL și Clubul Tinerilor de Succes Ciocănești vă invită la deschiderea Școlii de Vară Ciocănești – DB, Ediția a VII-a, 2016.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 Iulie 2016, ora 10:00, în sala Căminului Cultural Ciocăneşti. Programul evenimentului include o prezentare a atelierelor, dar și a trainerilor implicați, precum și un spectacol de muzică şi dans susținut de către invitaţi speciali.

Parteneri: Primăria Ciocănești – Primar Marin Păun; Școala Gimnazială “Smaranda, Dumitru Roman”, Vizurești – Urziceanca; Biblioteca Ciocănești; Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Ciocăneşti Dâmboviţa, Liceul Tehnologic Tărtăşeşti.

Sponsori: Pensiunea Casa Mică

Persoana de contact: Serban Moldoveanu
Organizaţie: Asociaţia pentru Educaţie Antreprenoriat Leadership – ApEAL
http://apeal.wordpress.com/;
Adresă: Str. General Petre Popovăţ, Nr. 76, Bucureşti, Sector 6

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.