Școala de Vară Branding Romania 2014

0

branding afis

Branding Romania este o tabără de dezvoltare personală.

Branding Romania 2014: “Enlight your vision!” are ca obiective: transmiterea unor informaţii calitative, îndrumarea participanților pentru a-şi găsi un echilibru în activităţile pe care le întreprind, setarea de obiective specifice, pe care să le prioritizeze conform dorintelor şi aspiraţiilor fiecăruia.

„Enlight your vision!”, este motto-ul școlii de vară pentru tineri “Branding Romania”, care se va desfăşura în perioada 24 – 29 august 2014 la Bran-Predeluț.

Pentru mai multe detalii intrați pe blogul :http://brandyourvision.wordpress.com/
Si pentru a vă înscrie intrați pe :https://docs.google.com/forms/d/1YrXtnIqe7DFPZJn274TPRTj1jyEV04RH6GZXwVvK9Gk/viewform

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează