Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Șase localități din România vor beneficia de sesiuni de împădurire

0

Prin campania Lidl şi Mix Music Evolution „1 leu pentru copacul meu”, șase localități din România vor beneficia de sesiuni de împădurire.

 În cadrul concertelor Mix Music Evolution, organizate de Lidl în 2012, spectatorilor din anumite orașe li s-a oferit ocazia de a participa la campania „1 leu pentru copacul meu”, plătind prețul simbolic de 1 leu pentru un bilet de intrare la concert. Donațiile astfel strânse vor fi folosite pentru desfășurarea unor activități de plantare de copaci în orașele respective, programate pentru începutul lunii aprilie.

 

Fiecare bilet cu o valoare simbolică de 1 leu, cumpărat de spectatorii concertelor Mix Music Evo din 2012, care au avut loc în Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Roman, Onești, Mangalia și Eforie Nord, a reprezentat o donație pentru campania „1 leu pentru copacul meu”. Astfel, publicul concertelor s-a bucurat de muzică și distracţie, având în același timp ocazia de a contribui semnificativ la bunăstarea mediului înconjurător. Sesiunile de împădurire organizate de Lidl şi Mix Music Evolution vor avea loc la începutul lunii aprilie în orașele amintite.

În cadrul campaniei „1 leu pentru copacul meu”, vor fi organizate șase sesiuni de împădurire, la care și-au confirmat deja prezența vedete precum Keo, Skizzo Skillz, Proconsul şi Nicole Cherry. Cele șase evenimente sunt programate pentru datele de 2 și 3 aprilie.

”Prin demararea unor asemenea proiecte, Lidl investește într-un viitor mai verde și își afirmă preocuparea pentru protejarea comunităților de riscurile poluării. O sesiune de împădurire este o acțiune cu un impact sustenabil și pozitiv asupra mediului, de ale cărei efecte vor beneficia generațiile viitoare.”, declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

În data de 2 aprilie, vor avea loc sesiuni de împădurire în Câmpulung Moldovenesc, începând cu ora 09:00, în Fălticeni, începând cu ora 12:00, în Roman, începând cu ora 14:00 și în Onești, începând cu ora 17:30. În data de 3 aprilie, sesiunile de împădurire vor avea loc în Eforie Nord, de la ora 11:00 și în Mangalia, de la ora 13:00.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.