Șase localități din România vor beneficia de sesiuni de împădurire

0

Prin campania Lidl şi Mix Music Evolution „1 leu pentru copacul meu”, șase localități din România vor beneficia de sesiuni de împădurire.

 În cadrul concertelor Mix Music Evolution, organizate de Lidl în 2012, spectatorilor din anumite orașe li s-a oferit ocazia de a participa la campania „1 leu pentru copacul meu”, plătind prețul simbolic de 1 leu pentru un bilet de intrare la concert. Donațiile astfel strânse vor fi folosite pentru desfășurarea unor activități de plantare de copaci în orașele respective, programate pentru începutul lunii aprilie.

 

Fiecare bilet cu o valoare simbolică de 1 leu, cumpărat de spectatorii concertelor Mix Music Evo din 2012, care au avut loc în Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Roman, Onești, Mangalia și Eforie Nord, a reprezentat o donație pentru campania „1 leu pentru copacul meu”. Astfel, publicul concertelor s-a bucurat de muzică și distracţie, având în același timp ocazia de a contribui semnificativ la bunăstarea mediului înconjurător. Sesiunile de împădurire organizate de Lidl şi Mix Music Evolution vor avea loc la începutul lunii aprilie în orașele amintite.

În cadrul campaniei „1 leu pentru copacul meu”, vor fi organizate șase sesiuni de împădurire, la care și-au confirmat deja prezența vedete precum Keo, Skizzo Skillz, Proconsul şi Nicole Cherry. Cele șase evenimente sunt programate pentru datele de 2 și 3 aprilie.

”Prin demararea unor asemenea proiecte, Lidl investește într-un viitor mai verde și își afirmă preocuparea pentru protejarea comunităților de riscurile poluării. O sesiune de împădurire este o acțiune cu un impact sustenabil și pozitiv asupra mediului, de ale cărei efecte vor beneficia generațiile viitoare.”, declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

În data de 2 aprilie, vor avea loc sesiuni de împădurire în Câmpulung Moldovenesc, începând cu ora 09:00, în Fălticeni, începând cu ora 12:00, în Roman, începând cu ora 14:00 și în Onești, începând cu ora 17:30. În data de 3 aprilie, sesiunile de împădurire vor avea loc în Eforie Nord, de la ora 11:00 și în Mangalia, de la ora 13:00.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează