Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ȘAPTE SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI ÎN COMPETIȚIA DRACULA FILM: HORROR AND FANTASY FESTIVAL

0

ȘAPTE SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI ÎN COMPETIȚIA  DRACULA FILM: HORROR AND FANTASY FESTIVAL BRAȘOV 1 – 5 OCTOMBRIE

În competiția de scurtmetraj românesc a celei de-a doua ediții a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival, care va avea loc între 1 și 5 octombrie, în Brașov, au fost selecționate 7 filme. DispăruțiiPui de somnLumină firavăGloriaLAGȘah și Kazimir vor concura pentru Trofeul Vlădutz.

Cele șapte filme din competiția românească de scurtmetraj sunt exemplare reușite, fascinante, diverse și teribil de inventive ale unui cinema aflat în plină ascensiune. Fie că este vorba de fantezii sau de filme de groază, de science-fiction sau de film experimental, autorii și autoarele filmelor din competiția pentru Trofeul Vlădutz au în comun o imaginație redutabilă, dublată de talent și curaj.

 Dracula-Film-1110x1570

Dispăruții (R. Ion Bădescu)

Ion adoră să stea pe canapea și să fumeze alături de prietenii/clienții săi. În momentul în care prietenii săi încep să dispară, Ion începe să aibă dubii despre sănătatea sa mentală.

Pui de somn (R. Paul Mureșan) adică un somn foarte scurt însă cu o supradoză de vise. O călătorie dincolo de real.

Lumină firavă  (R. Florina Dumitrache)

Într-un apartament de modă veche, Victor și Marta așteaptă sfârșitul lumii. În jurul lor luminile se sting, iar atmosfera de afară devine din ce în ce mai apăsătoare.

Gloria (R. Mara Ionescu)

Un corporatist este pe punctul de a-și pierde jobul. Din greșeala altcuiva. Dar hotărăște să-l ierte, totuși, pe incompetent si lucruri stranii incep sa se intample.

LAG (R. Anton Grooves & Bogdan Orcula)

O femeie adormită în cadă este trezită de un zgomot suspect. Cineva sau ceva straniu i-a intrat în casă.

Șah (R. Claudia Ciocan & Iulia Radu)

Un exercițiu experimental de imagine și imaginație care pornește de la un joc de șah și ajunge departe în timp și spațiu.

Kazimir (R. Dorian Boguță)

Preotul Kazimir trăiește într-un sătuc izolat din Deltă. Se spune că ar avea puteri făcătoare de minuni. Un grup de pelerini ajunge, însă, într-un moment nu tocmai potrivit. Pentru că puterile lui Kazimir au și o latură întunecată…

Dracula Film: Horror and Fantasy Festival este un festival competițional – în cadrul căruia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – și are 3 secțiuni: competiție lungmetraj internațional, competiție scurtmetraj internațional și competiție scurtmetraj românesc.

Dracula Film: Horror and Fantasy Festival are loc anual în luna octombrie în Brașov, este organizat de Asociația Culturală Fanzin și prezentat de Viasat History.

Proiecțiile Dracula Film: Horror and Fantasy Festival vor avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu și Cinemateca Patria.

Parteneri instituționali: Primăria Municipiului Brașov, Centrul Național al Cinematografiei România, Teatrul Sică Alexandrescu, Cinemateca Patria

Sponsori: Silva, BCR, Coresi Shopping Resort, Optiplaza, Țiriac Auto, Kronbun, CHR

Partener culinar: Sergiana Poiana Mărului

Parteneri: Ro Image 2000, Club Rockstadt, Kunstadt, Tipografia, Artemis, Tatratea

Parteneri media: Prima TV, Kiss FM, Zile si Nopți, Cațavencii, Sub25, cinemagia.rocinefan.rocinemarx.ro,filmreporter.ro, ALD Movieland, Fort Knox PR, roevents.ro, AaRC.ro, getlokal.rocooperativaurbana.ro,infestival.rocineamator.roralix.rocalendarevenimente.roblogdecinema.romovienews.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.