Săptămâna voluntariatului în România

0
Voluntariat în România! Deşi în vremurile în care trăim voluntariatul pare o pasăre din ce în ce mai rară, totuşi există destul de mulţi oameni voluntari într-o serie de proiecte sau organizaţii. Aceşti oameni merită multe aplauze pentru ceea ce fac, chiar dacă nu aplauzele sunt motivaţiile lor principale. Săptămâna voluntariatului în România vine în curând! De pe site-ul Voluntarilor iată şi câteva informaţii despre acest subiect.
11-17 mai 2009 este SĂPTĂMÂNA NAŢIONALĂ A VOLUNTARIATULUI în toată România!

7 zile de acţiuni
7 zile de fapte
7 zile de implicare
7 zile de dăruire
7 zile de bucurie
7 zile de voinţă
7 zile de reuşită

„POŢI schimba în mai bine ceva din jurul tău. ŞTII CUM să iei iniţiativa şi să-ţi pui ideile în practică. ÎŢI ASUMI RESPONSABILITATEA. EXPRIMĂ-TE PRIN FAPTE! FII VOLUNTAR!”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează