Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Săptămâna Naţională a Voluntariatului la Constanţa, 13-19 mai 2019

0

Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa organizează în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, o serie de activităţi de voluntariat la nivelul judeţului Constanţa, în care implică  şcoli, licee,  grădiniţe, facultăţi, organizaţii nonprofit, părinţi şi copii, cu scopul de a încuraja voluntariatul şi de a-l promova ca normalitate într-o societate care suferă la  capitolul implicare civică.

Acţiunile pe care Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa le va derula şi promova pe parcursul săptămânii sunt următoarele :

  1. SNV la MARE, 13 Mai, ora 19.30 – 20.30, Plaja Trei Papuci
  2. Campion la VOLUNTARIAT!, 13 -19 Mai, Unitățile de Învățământ din județ
  3. Micii voluntari și faptele bune, 13 și 15 mai, ora 10.00-12,00, INTELECT PARC, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  4. Învățăm să ne implicăm!, 16 Mai, ora 10.00-12,00, INTELECT PARC, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  5. Voluntariat pentru bunici, 17 Mai, ora 11.00-16,00, Căminul de bătrâni „Nikolas” Costinești
  6. În sfârșit TE VĂD, TE AUD, (expoziție) 18 Mai, ora 11.00-13.00, INTELECT PARC, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  7. SNV la FINAL, 19 Mai, ora 13.00-15.00, INTELECT PARC, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Parteneri: Asociația Scutul Cinegetic, Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Constanța, Asociația Kronos, Gradinița cu Program Prelungit Nr.6 Constanța, Gradinița Nr.51 Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Radio Constanța

 

 

SNV este un eveniment național anual, edtiția a-XVIII-a, menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor. Evenimentul este inițiat și coordonat la nivel național de Pro Vobis și este organizat de partenerii locali ai evenimentului, la nivelul fiecarei comunități implicate.

Sloganul  pentru acest an este : ”Fac bine, Tu?”

Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa

Misiune: Împreună oferim copiilor şi tinerilor fără posibilităţi şansa de a schimba viitorul prin educaţie şi dezvoltarea comunităţii în care trăiesc. Acordăm sprijin oricărei persoane în nevoie şi promovăm implicarea şi voluntariatul ca instrumente de evoluţie socială.

Viziune: Ajutorul, respectul, implicarea și voluntariatul sunt valori pe care ni le asumăm și le promovăm prin toate acțiunile și proiectele noastre.

FB : https://www.facebook.com/ipvconstanta/

website: www.ipv-ong.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.