Saptamana Nationala a Voluntariatului / 19 – 25 aprilie 2010

0

MOTOR, ACTIUNE! IN CURAND PE MARILE ECRANE DIN COMUNITATEA TA!

Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat impreuna cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania va prezinta o coproductie cu traditie de 9 ani si cu un portofoliu impresionant de activitati de voluntariat in numeroase comunitati:

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 2010

Va rula in perioada: 19 – 25 APRILIE 2010 in toate comunitatile unde exista centre de voluntariat, organizatii care implica voluntari si oameni cu initiativa!

IN ROLURILE PRINCIPALE: toti cei care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in jurul lor, care stiu cum sa ia initiativa, sa isi transforme ideile in realitate si sa isi asume responsabilitatea.

SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor voluntarilor.

FII UN STAR, FII VOLUNTAR!

Daca vrei ca SNV 2010 sa ruleze si in comunitatea ta, daca tu sau organizatia ta doriti sa initiati activitati de voluntariat sau sa va implicati in beneficiul comunitatii voastre alaturi de altii, marcheaza data in agenda si rezerva-ti un loc in filmul voluntariatului 2010. Pro Vobis pune la dispozitie „recuzita” pentru organizarea activitatilor si o sectiune dedicata evenimentului pe pagina www.voluntariat.ro pentru promovarea evenimentului si a activitatilor realizate de voi.

INSCRIE-TI activitatile propuse si SOLICITA materialele cu imaginea SNV 2010 pana in data de 22 martie 2010, utilizand formularul atasat. Pentru mai multe detalii vizitati www.voluntariat.ro

EVENIMENT RECOMANDAT AUDIENTEI NATIONALE!

Contact: Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat, Str. René Descartes Nr. 6, Cluj-Napoca, tel/fax:  0264-412897, Mob: 0755-045103, programe@provobis.ro, www.provobis.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează