Săptămâna brandurilor românești la Freshful by eMAG: super prețuri și surprize la fiecare comandă.

0

În perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, Freshful sărbătorește Ziua Națională și dedică o săptămână întreagă brandurilor românești.

În primul hipermarket românesc 100% online, mărcile locale nu puteau sta decât la loc de cinste. Încă din prima zi Freshful a strâns în ofertă mii de produse proaspete de la producatori și fermieri români, astfel că, la un an de la lansare, platforma reunește peste 200 de producători locali cu peste 375 branduri.

Freshful by eMAG este un start-up românesc care a introdus în premieră conceptul de cumpărături săptămânale fără efort dintr-o gamă diversificată de produse proaspete, preponderent locale, dar și delicii internaționale. Într-un an de activitate Freshful, consumatorii noștri au manifestat un interes din ce în ce mai ridicat pentru branduri românești, sau mărci produse în România în cadrul unor afaceri, mici sau mari, ce susțin economia și bunul mers al comunităților.

Obiectivul nostru este să acoperim cât mai multe nevoi ale consumatorilor și să includem în gama Freshful atât mărci care sunt cunoscute, cât și branduri care provin de la mici producători,motiv pentru care atenția noastră va rămâne axată pe creșterea numarului de produse, food și non-food, ce provin din România Arnaud Dussaix, Strategy Consultant & Chief Commercial Officer, Freshful by eMAG.

Între 28 noiembrie și 5 decembrie 2022, promoțiile dedicate brandurilor românești vor fi accesibile pe www.freshful.ro și în aplicația mobilă, atât în paginile de campanie, cât și în categorii speciale ce vor promova băuturi alcoolice, brânzeturi, mezeluri, lactate, biscuiți, dulceață, produse de băcănie, produse proaspete de panificație de la furnizori și brutăria My Maia by Freshful, produse destinate curățeniei casei sau îngrijirii personale.

În plus, pentru inspirație culinară și povești spumoase, ambasadorul Freshful, Master Chef Radu Dumitrescu, va curatoria propria secțiune de recomandări de bunătăți românești și va pregăti rețete tipic românești. Mai multe detalii pe freshful.ro sau în secțiunea: Ofertă specială de Ziua Națională – Oferte – Freshful.ro

***

Despre Freshful

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 18.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături zilnice, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.