Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sambata la Londra

0
Urmatorul concert din Londra care nu trebuie ratat este sambata 4 mai : DOC – lansare de album „Eu”, bine inteles alaturi de CTC si invitat special EXILE, la legendara sala The Garage.
Cumpara bilet
Cumpara un bilet in avans si ai sansa sa castigi doua CD uri cu CTC.
Nu rata, albumele in format fizic sunt in ce in ce mai rare .
Unde : The Garage, 20-22 Highbury Corner,London N5 1RD
Cand: Sambata, 4 mai ,  2019 7:00 PM – 10:00 PM
In descidere : DJ Nasa
Detalii:  eveniment pe Facebook 
Despre CTC s-a scris mult, si se va mai scrie. CTC, adică DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul românesc, de prin 1999.

După ce înțelegi mesajul de pe albumul „Eu”, poți să spui că ai ascultat o biografie completă a lui DOC.

Cele 16 piese ale albumului sunt suficiente pentru a ne prezența viața sa în versuri, încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

DOC  vine cu „EU ” pe 4 Mai la Londra la The Garage cu invitati : Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa si Exile.
Noul Album al lui DOC poate fi ascultat pe
Mai multe despre DOC pe Facebook

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.