Sâmbătă, de la 18.50, Dosarele DNA un nou sezon la Prima TV

0

Sâmbătă revine, începând cu ora 18.50, în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA. Prezentată de Marius Saizu, aceasta spune povestea cazurilor de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro.

Sâmbătă de la 18.50 la Dosarele DNA, Marius Saizu prezintă cum procurorii DNA au descoperit sute de dosare medicale și servicii CNAS false. Prejudiciul este de 3 milioane de euro. Cum se întâmpla totul, cum sume foarte mari de bani din fondurile CNASMB au fost fraudate prin decontarea unor servicii fictive de îngrijiri medicale la domiciliu pe baza unor dosare medicale întocmite fals, vedeți sâmbătă de la 18.50 la Dosarele DNA, la Prima TV. De asemenee, telespectatorii pot vedea și un interviu cu denunțătorul, cel care a dezvăluit întreaga “afacere”.

Marius Saizu, realizatorul emisiunii, spune că: “Din păcate pentru noi, fiecare ajunge să se confrunte cu sistemul de sănătate din România, un sistem de sănătate nu doar bolnav și corupt, ci de-a dreptul putred. DNA-ul, prin dosarul CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) și CNASMB (Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București) pe care l-a întocmit, a scos din păcate, o dată în plus, acest lucru la iveală. Motiv pentru care 13 persoane, din cele reținute în prima zi, sunt și în acest moment arestate preventiv. Prejudiciul este doar pentru un an – de la jumătatea anului 2016 până la jumătatea anului 2017 – de 3 milioane de lei. Cu pagubă de genul ăsta ne-am obișnuit. Problema nu este neapărat paguba și 13 persoane reținute preventiv, problema este că foarte mulți oameni au murit pentru că nu au avut acces la decontările făcute de casa de sănătate, în timp ce Casa de sănătate făcea decontări false pentru a încasa acești bani.”

Începând din acest week-end Marius Saizu va prezenta și știrile Focus din week-end, de la ora 13.00 și 18.00,  iar în fiecare sâmbătă, emisiunea Dosarele DNA.

 Ne puteți urmări pe  www.primatv.ro

Ne găsiți și pe Facebook la adresa: facebook.com/Dosarele-DNA

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.