Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Salonul Național de Fotografie Turistică 2016. Expoziția #1 și Premii

0

Pentru prima dată în istoria concursului SNFT expoziția se va desfășura în trei locuri diferite

Salonul Național de Fotografie Turistică revine în acest cu o nouă provocare pentru iubitorii artei fotografice și cu o temă inedită – „România, ești faină!”. Vrem să descoperim cele mai faine comunități din România, cele mai faine stiluri de viață, evenimente, produse, locuri și frânturi din natură! Așadar, vrem să ne arătați cele mai tari locuri de văzut, de ieșit, de dormit și cele mai grozave povești, lucruri de făcut și de cumpărat.

inspired

Daca nu v-ați înscris încă în acest concurs vă reamintim că înscrierea este gratuită și se poate face până la data de 17 octombrie 2016, ora 12.00 pe site-ul www.snft.ro.

Un juriu de specialitate va selecta cele mai bune 300 de fotografii acestea fiind apreciate pentru noutate, creativitate, originalitate și valoare artistică și vor fi expuse în cadrul Salonului Național de Fotografie Turistică și în cadrul unei expoziții ce se va desfășura pentru prima dată din istoria Salonului în 3 locații diferite.

Prima Expoziție va avea loc în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie în incinta Piaței Amzei, iar gazda evenimentului e Amzei Market Makers, o inițiativă The Institute și ING.

Premiile SNFT

Printre premiile ce vor fi oferite câștigătorilor se numără: Pachete de Ghiduri Turistice și colecții de vederi Merg.În București, participare gratuită și vouchere de discount la Workshop-urile de fotografie și explorare urbană „Walk and Shoot”.

Câștigătorul marelui premiu este răsplătit cu o excursie de două persoane, timp de 3 nopți într-o locație pitorească din România, în perioada noiembrie/decembrie 2016 și, mai mult decât atât, acesta va primi o imprimantă foto Epson L805.

Lista completă de premii va fi anunțată în scurt timp pe www.snft.ro.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Parteneri media: Merg.În, OrasulM.eu, Povestidecalatorie.ro, Calendarevenimete.ro, ComunitateFoto.ro

Sponsorul principal al Salonului Național de Fotografie Turistică: Epson .

Alți sponsori: Merg.În

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.