Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Safer Care – Program integrat pentru creșterea capacității furnizorilor de servicii sociale în România pentru a proteja interesele copiilor

0

             Proiectul Safer Care va fi implementat de CONCORDIA Academia în perioada septembrie 2019 – septembrie 2020 și vizează activități de supervizare (de grup și individual) și un program de formare profesională adresat practicienilor din domeniul social. Obiectivul general al proiectului este acela de a crește capacitatea furnizării serviciilor sociale (din mediul privat și public) pentru copiii din România. În cadrul proiectului vor fi selectate zece organizații/instituții din următoarele regiuni: Sud Muntenia, București – Ilfov, Sud-Est, Nord-Est. Pentru fiecare dintre aceste zece instituții/organizații se va dezvolta un program individual de intervenție pentru supervizare.

Așteptăm cu interes înscrierile la ateliere noastre până pe 30 aprilie 2019 la adresa: academia@concordia.org.ro. Pentru mai multe informații, puteți să ne contactați la nr. de telefon: 0729.946.440 (Oana Visalom – Donescu).

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.