S-au terminat inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica! Intra si voteaza pe www.vacantesicalatorii.ro

0

Pana pe 30 aprilie s-au derulat inscrierile pentru concursul Salonului National de Fotografie Turistica, cu tema “Romania: TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI”, a carui expozitie va avea loc in Pasaj Universitate in perioada 21-30 mai 2012.

Pentru a fi siguri de rezultatele finale, perioada de prejurizare va tine pana pe 9 mai, pentru ca in perioada 9 – 17 mai, un juriu de specialitate sa poata vota fotografile ce vor face parte din expozitie si, totodata, va desemna castigatorii pentru fiecare categorie inscrisa in concurs. Acelasi juriu de specialitate il va desemna si pe marele castigator al editiei cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica.

Intra in perioada 9 – 17 mai pe www.vacantesicalatorii.ro, sectiunea “Votul publicului”, si voteaza-ti fotografia preferata. Rezultatele procesului de jurizare vor fi afisate pe site-ul concursului in data de 18 mai.

Membrii juriului celei de-a XV-a editie a Salonului Foto sunt: presedintele juriului Sigheti Radu Stefan Gabriel, Presedintele juriului (Seful biroului foto al agentiei REUTERS Romania), Narcis Virgiliu, Costas Dumitrescu, Hrenciuc Ionut si Laurentiu Tarcomnicu.

Pentru mai multe detalii si pentru a afla care sunt cele 400 de fotografii care au intrat in etapa finala a concursului, consultati pagina de concurs a Salonului National de Fotografie Turistica accesand site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează