S-au terminat inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica! Intra si voteaza pe www.vacantesicalatorii.ro

0

Pana pe 30 aprilie s-au derulat inscrierile pentru concursul Salonului National de Fotografie Turistica, cu tema “Romania: TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI”, a carui expozitie va avea loc in Pasaj Universitate in perioada 21-30 mai 2012.

Pentru a fi siguri de rezultatele finale, perioada de prejurizare va tine pana pe 9 mai, pentru ca in perioada 9 – 17 mai, un juriu de specialitate sa poata vota fotografile ce vor face parte din expozitie si, totodata, va desemna castigatorii pentru fiecare categorie inscrisa in concurs. Acelasi juriu de specialitate il va desemna si pe marele castigator al editiei cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica.

Intra in perioada 9 – 17 mai pe www.vacantesicalatorii.ro, sectiunea “Votul publicului”, si voteaza-ti fotografia preferata. Rezultatele procesului de jurizare vor fi afisate pe site-ul concursului in data de 18 mai.

Membrii juriului celei de-a XV-a editie a Salonului Foto sunt: presedintele juriului Sigheti Radu Stefan Gabriel, Presedintele juriului (Seful biroului foto al agentiei REUTERS Romania), Narcis Virgiliu, Costas Dumitrescu, Hrenciuc Ionut si Laurentiu Tarcomnicu.

Pentru mai multe detalii si pentru a afla care sunt cele 400 de fotografii care au intrat in etapa finala a concursului, consultati pagina de concurs a Salonului National de Fotografie Turistica accesand site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează