S-au prelungit inscrierile pentru concursul Can Design Festival

0

Asociatia Alucro anunta prelungirea inscrierilor pentru  concursul Can Design Festival  pana pe 07 decembrie 2014.

Toti pasionatii de arta, design, mestesugit, elevi sau adulti care inca nu s-au inscris in concursul Can Design Festival o pot face pana la data de 07 decembrie, inclusiv. Inscrierile se fac pe site-ul dedicat concusului www.candesignfestival.ro, la sectiunea “Inregistrare”, intr-una dintre cele doua categorii – elevi sau adulti. Toate proiectele inscrise pana acum pot fi vazute pe pagina de Facebook a concursului www.facebook.com/CanDesignFestival.

Tema acestei editii este “Can City” – confectionarea unor obiecte ce se regasesc in mediul urban, folosind doze de aluminiu in proportie de 70%.

AFIS CAN DESIGN FESTIVAL

Organizatorii si partenerii concursului vor acorda castigatorilor premii in valoare de 1500 Euro – cate 500 de Euro pentru fiecare categorie, elevi si adulti, si un premiu surpriza oferit pentru lucrarea cea mai apreciata de public, in functie de numarul de voturi(like-uri) primite la poza lucrarii pe pagina de Facebook a concursului.

Initiativa acestui concurs apartine Asociatiei Alucro, care deruleaza in Romania programul international Every Can Counts dedicat colectarii selective a dozelor din aluminiu.

Un proiect organizat in parteneriat cu Romprest si IBM Romania.

Parteneri media:  24 FUN,  StopCO2, Revista Bulevard, Mai Mult Verde, TV City.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.