Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-au deschis oficial înscrierile la cel mai mare eveniment de afaceri din România, Zilele Biz

0

Aflat la cea de-a 11-a ediție, conferința Zilele Biz reunește sute de manageri și antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendintele în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing.

Site-ul www.zilelebiz.ro anunță programul pentru fiecare dintre cele cinci zile, speakerii invitați precum și pachetele de inregistrare. În acest an, Zilele Biz va avea loc între 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson București.

“Această ediție aduce pe scenă vizionari și leaderi în business, modele de reușită și de inspirație, de care este nevoie astăzi, într-un mediu de business extrem de dificil.

Zilele Biz reprezintă o platformă care oferă informație, idei, inspirație, parteneri, strategie, modele, susținere tuturor celor care vor să reușească în afaceri” declară Marta Ușurelu, redactor – șef al revistei Biz, organizator al evenimentului. Între speakerii confirmați până acum se numără antreprenori de marcă precum Florin Talpeș, Dragoș Anastasiu, Adrian Porumboiu, Ioan Popa, personalități publice cum suntMircea Cărtărescu, George Mihăiță, Vintilă Mihăilescu sau Octavian Belu, leaderi de mari companii precum Dan Bulucea (Country Manger, Google România), Manuela Necula (Ogilvy Group România), practicieni de prestigiu și mentori ca Aneta Bogdan (Brandient), John Holm, Liviu David (Next Advertising), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Adrian Boțan (McCann Erickson), Sorin Psatta (BBDO) sau Bogdana Butnar.Zilele Biz prezintă cel puțin patru studii și rapoarte în exclusivitate, în parteneriat cu firme de research, realizate special pentru revista Biz : Raport despre Antreprenoriat, Studiu despre Inovație, Raportul “Tipologiile Reclamelor” și un Studiu special asupra Valorilor românilor.

Mai multe informații despre Zilele Biz pe www.zilelebiz.ro

***

Despre Biz Age

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.

Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.

Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie in zonele urbane din tara.

Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, redactor-sef si actionar majoritar.

www.revistabiz.ro

Citeste mai mult: Au început înscrierile la ZileleBiz

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.