S-a serbat, pentru prima data, ziua de 18 iunie ca Ziua Nationala a Fructelor

0

S-a serbat, pentru prima data, ziua de 18 iunie ca Ziua Nationala a Fructelor

Dupa seria evenimentelor nationale Granini care au avut loc la Timisoara, Iasi si Brasov, punctul culminant a fost atins in acest weekend la Bucuresti, unde s-a serbat, pentru prima data, ziua de 18 iunie ca Ziua Nationala a Fructelor.

Rezultatele campaniei dedicate fructelor sunt impresionante: in jur de sapte tone de fructe au fost folosite la evenimentele locale Granini din cele patru orase, peste 51.000 de persoane au fost prezente, au fost parcursi peste 3500 de km, iar la promotia nationala s-au inscris peste 120.000 de persoane.

foto Florin Ghinda

Vara aceasta Granini a sarbatorit fructele preferate ale romanilor printr-o serie de evenimente si actiuni ce au culminat cu petrecerea din Bucuresti din 18 iunie, Ziua Nationala a Fructelor.
Sursa: aici
In Timisoara, Iasi si Brasov oamenii au venit să se distreze si sa ureze „La multi ani!” fructelor in cadrul evenimentelor pline de culoare si energie ce au pregatit marea sarbatoare care a avut loc in acest weekend in Bucuresti, in Parcul Herastrau. 20.000 de bucuresteni au luat parte la cea mai mare sarbatoare a fructelor desfasurata vreodata in capitala. Muzica live a fost de nelipsit, trupele si solistii care au concertat la Ziua Nationala a Fructelor sarbatorita in Bucuresti au fost Smiley, Keo alaturi de Alexandra Ungureanu si Skizzo Skillz, Connect-R, Andreea Balan, DJ Sava si Directia 5.
In total, peste 51.000 de oameni au fost prezenti la cele patru evenimente dedicate de Granini fructelor din Timisoara, Iasi, Brasov si Bucuresti.
Granini a adus bucuria fructelor ce ne înveselesc zi de zi in toate colturile tarii, din Resita pana la Tulcea si din Baia Mare pana la Giurgiu. Cea mai mare caravana nationala, Caravana Granini, a pornit pe 21 mai si a vizitat 46 orase din intreaga tara pana pe 18 iunie, impartind locuitorilor sticle de Granini 0.5L si stickere ce promovau „Ziua Natională a Fructelor”. In total au fost distribuite peste 6000 de sticle de suc, in patru sortimente: visine, portocale, mere-coacaze si piersici.
Pe 18 iunie, Ziua Nationala a Fructelor a marcat si cel mai mare sampling simultan derulat la nivel national, la care au participat 287 de locatii si unde s-au distribuit timp de 2 ore, in total, 28.700 de pahare de suc Granini.
Campania Ziua Nationala a Fructelor a fost o adevarata desfasurare de forte. A mobilizat 140 de persoane care s-au implicat direct, doua tiruri a cate 20 de tone, doua dube de 3,5 tone si doua autoturisme care au facut in total fiecare aproximativ 3500 km. Din oras in oras, 12 tone de materiale au fost transportate pentru cele patru evenimente nationale, in total 48 de tone. Un numar impresionant, de aproximativ 33.500 de fructe, in jur de sapte tone alese pe indelete, au fost folosite in evenimentele locale Granini, din cele patru orase.
Pe parcursul intregii campanii, inclusiv evenimentele ZNF din cele patru orase, caravana si samplingul national, Granini a interactionat cu un numar de peste 212.000 de persoane.
Ziua Natională a Fructelor a fost sarbatorită si in mediul online in cadrul competitiei „Fructul Blogosferei„, ce s-a desfăsurat pe patru bloguri care au militat pentru consumul fructelor si al bauturilor din fructe, fiecare blogger sustinandu-si fructul preferat. Astfel, Cabral a sustinut grapefruit-ul, Adrian Hadean marul, Simona Tache strugurele si Adrian Ciubotaru portocala. La finalul campaniei, grapefruit-ul a fost desemnat castigator, fiind preferatul a peste 3.400 de oameni. Widgeturile de sustinere a fructelor au fost vizualizate de peste 120.000 de ori, iar 20 dintre cei care au votat fructul castigator au avut parte de invitatii VIP la petrecerea fructelor din 18 iunie.
„Am gandit toate activitatile dedicate Zilei Nationale a Fructelor pentru a le reaminti oamenilor despre beneficiile consumului regulat de fructe si sucuri naturale pentru o dieta echilibrata si o sanatate optima. Cei care au participat la evenimentele Granini s-au bucurat de activitati pline de aroma si culoarea fructelor, dar si de constructii inedite din fructe. Ne bucuram ca participarea la evenimente a fost atat de numeroasa si vrem ca anul viitor sa aducem prin intermediul Granini veselia fructelor in mai multe orase din tara” afirma Elena Maracine, Category Manager Soft Drinks & Water in cadrul companiei URBB.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează