Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat www.self-publishing.ro – drepturi de autor de până la 70% pentru fiecare carte vândută.

0

S-a lansat www.self-publishing.ro, platforma care te ajută să publici și să îți vinzi cărțile în librăriile din țară și din străinătate

Câștigă drepturi de autor de până la 70% pentru fiecare carte vândută. Tu scrii, noi ne ocupăm de restul!

Self Publishing România este o platformă online dedicată publicării, tipăririi, promovării și distribuției naționale și internaționale a cărților autorilor români. Orice autor care publică la Self Publishing își poate vedea cartea în librării în 30 de zile și mai puțin.

Imagine_design coperta_Self Publishing

La Self publicăm cărți din orice domeniu: poezie, proză scurtă, roman, critică literară, cărți de specialitate, cărți pentru copii, cărți practice din orice domeniu etc.

Autorul devine propriul editor și alege ce și când publică.  Poate fi vorba despre ultima carte la care lucrează, poate să își reediteze cărțile mai vechi sau pe acelea care au fost tipărite într-un tiraj mic și care nu sunt cunoscute publicului cititor.

Cât de repede poți publica. După ce ți-ai făcut un cont de autor, poți publica în câteva minute. Este de ajuns să ai acces la internet. Nu contează dacă ești din București sau din Timișoara, dintr-un sat izolat din Apuseni sau din Delta Dunării. Site-ul îți oferă toate informațiile necesare, astfel încât să poți pagina o carte în Word, să obții un ISBN sau să beneficiezi de serviciile de redactare, corectură, paginare, design de copertă.

Tiparul. După ce și-a încărcat cartea pe platformă, autorul alege câte exemplare publică. O carte format A5 sau similar, cu un tiraj de 50 de exemplare, copertă color și interior alb-negru, la 160 de pagini, costă între 200-250 lei. Este cel mai mic preț de tipar per exemplar pe care îl poate obține un autor în România.

Distribuție națională și internațională. Cartea tipărită va fi listată în distribuție de Self, în funcție de opțiunile autorului: în librării fizice, virtuale, depozite de carte, supermarketuri, rețele de libării. Autorul poate opta pentru distribuția națională sau internațională. Tot autorul își stabilește prețul de vânzare a cărții și vede în orice moment care sunt drepturile de autor pe care le are de încasat.

Drepturi de autor de până la 70%, pentru orice carte vândută. Drepturile de autor pentru o carte care se vinde în librării cu 35 de lei sunt de până la 22,47 lei per exemplar, atunci când cartea este cumpărată de pe librăria Self, și variază în funcție de celelalte canale de vânzare, fără să coboare însă sub 35%.

Rapoarte de vânzare online, 24 de ore din 24, și plăți la timp, fără nici o întârziere.Transparența este cuvântul cheie. Autorul va ști în orice moment ce a vândut, cât a vândut, cât are de încasat. Cărțile tipărite îi aparțin integral.   Self manageriază acest stoc, onorând comenzile cititorilor sau pe cele ale librăriilor, punându-se în slujba autorului. De la consultanță, care ni se pare esențială pentru un autor, până la cele mai bune opțiuni de distribuție în țară sau în străinătate.Autorul își poate vedea vânzările online, iar când are de încasat bani, aceștia îi sunt virați în cont, la timp și fără nici o întârziere.

Librăriile. Orice librărie fizică sau virtuală poate colabora cu Self, în baza unui contract, iar rabatul pe care Self îl oferă acestora este mai mult decât motivant.

Cu ce îi ajută Self pe Editori? Prin colaborarea cu Self Publishing, editorii își pot optimiza costurile de producție, pot elimina rupturile de stoc, se pot bucura de aceeași transparență a raportării vânzărilor și a plăților.

Nu-ți ascunde cuvintele în sertar, sunt oameni care le caută!

Fă-ți cont chiar azi și publică pe www.self-publishing.ro.

 Imagine_Site_Self Publishing

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.