Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat prima platformă din România care asigură o relație de încredere între prestatorii de servicii și utilizatori – myAles.ro

0

5 tineri antreprenori au lansat prima platformă online care asigură o relație transparentă și de încredere între prestatorii de servicii și utilizatorii de servicii – myAles.ro. Platforma reunește profesioniștii cu experiență în domeniul lor, serioși și corecți, care sunt verificați și autorizați, iar clienții pot găsi aici garanția calității pentru serviciile de care au nevoie. În plus, myAles.ro este singura platformă românească ce oferă content marketing la îndemâna prestatorilor de servicii.

myales

Prestatorii de servicii care se înregistrează pe platforma myAles.ro sunt atent selectați și verificați, astfel că sunt acceptate doar firmele și persoanele fizice înregistrate la Registrul Comerțului care oferă servicii de calitate. Tuturor prestatorilor de servicii li se solicită certificări și acreditări profesionale ce atestă competențele lor. Prin intermediul myAles.ro, aceștia beneficiază de o vizibilitate sporită în mediul online, pot stabili o relație de încredere cu clienții, își pot îmbunătăți performanțele afacerii și își pot dezvolta imaginea de brand.

”Am considerat că piața locală de servicii are un deficit de încredere datorat lipsei de transparență. Suntem convinși că transparența este cea mai bună modalitate de a limita aceste temeri și de a crește și a încuraja consumul de servicii autohtone de calitate.”, spune Florin Covaci, Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, despre ideea de la care au pornit în dezvoltarea acestui proiect.

Pe myAles.ro, toți cei care se înscriu pot găsi prestatori de servicii de încredere din domeniile: construcții, reparații și artizanat, îngrijire corporală, consultanță financiară, IT & web, îngrijire animale, cursuri și afterschool, sănătate, foto-video, auto – moto. Utilizatorul poate afla toate informațiile de care are nevoie despre prestatorul respectiv, de la povestea afacerii, până la acreditările și certificările pe care le deține. În plus, poate plăti online pentru serviciile pe care le solicită și are posibilitatea de a primi banii înapoi din partea prestatorilor care oferă garanție pentru serviciile prestate, dacă acestea nu au fost conforme cu promisiunea de vânzare.

”Prezența unei companii în cadrul platformei myAles.ro semnalează beneficiarilor despre aceștia faptul că sunt parteneri de încredere ce vor să ofere servicii de calitate la un preț avantajos”, spune Florin Covaci. Pentru ca utilizatorii să poată identifica mai ușor prestatorii de servicii certificați, echipa myAles.ro a dezvoltat ”parafa myAles”, un simbol ce oferă garanția calității serviciilor oferite de prestatorii înscriși pe platformă.

În acest moment serviciile oferite de platforma myAles.ro sunt disponibile doar pentru București, însă în viitor cei 5 tineri și-au propus să își extindă serviciul la nivelul marilor orașe, iar pe termen lung și la nivel rural. În plus, doresc să includă furnizori de materiale care vor lucra în strânsă legătură cu prestatorii de servicii înscriși, pentru ca utilizatorii să poată beneficia de discount semnificativ la diverse produse.

Investiția inițială în platforma myAles.ro a fost de 14.000 de euro.

Despre myAles.ro:

myAles.ro este o platformă care asigură o relaţie transparentă şi de încredere între prestatorii de servicii şi utilizatorii de servicii. Platforma reuneşte profesioniştii cu experienţă în domeniul lor, serioşi şi corecţi, care sunt verificaţi şi autorizaţi. Astfel, clienţii pot găsi aici garanţia calităţii pentru serviciile de care au nevoie, simplu şi rapid.
myAles.ro este fondată de 5 tineri antreprenori, reuniți sub aceeași viziune, cu experiență în mediul online, care și-au propus să contribuie la dezvoltarea și consolidarea pieței prestatorilor de servicii din România.

Florin Covaci (23 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, este licențiat în psihologie și are experiență de 4 ani în dezvoltarea start-up-urilor din domeniul IT.

Paul Gaitan Olaru (27 ani) – Cofondator & Responsabil parteneriate durabile, este absolvent al Facultății de energetică din cadrul Universității Politehnice din Torino. Paul este reprezentantul myAles în legatura cu prestatorii de servicii.

Vlad Alexe (23 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare organizațională este licențiat în psihologie și are 2 ani de experiență în domeniul resusrselor umane.

Andrei Vlad (23 ani) – Cofondator & Responsabil operațiuni este student al Facultății Politehnice din București și are experiență de 2 ani în domeniul vânzarilor.

Răzvan Tudosie (29 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare tehnică este designer certificat și programator cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea platformelor unor mari companii autohtone.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.