Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat pagina crestin-ortodoxa de ajutorare Milostenie.ro

1

S-a lansat pagina crestin-ortodoxa http://milostenie.ro, site umanitar a carui ocrotitoare este Maica Domnului.

Milostenie.ro va promova ajutorarea semenilor in termeni ortodocsi, gazduind oferte de ajutor pentru semenii nevoiasi, dar mai ales cereri de ajutor din partea diverselor categorii de persoane cu situatii problematice si chiar institutii din zona sociala ortodoxa care au nevoie de sprijin.

Aceasta initiativa in mediul online este destinata popularizarii milosteniei crestine si a avut la baza dorinta de a pune la indemana tuturor categoriilor un alt fel de cadru de intalnire a celor in nevoie de a primi si a celor in nevoie de a oferi – un cadru modern si eficient, dar totusi traditional.

Conceptul de milostenie este familiar in crestinism, fiind este considerat de catre cunoscatori si practicanti ca pe o porunca si implicit o cale de imbogatire sufleteasca: ‘Facerea de bine si intrajutorarea nu le dati uitarii; caci astfel de jertfe sunt bine placute lui Dumnezeu.’ (Evrei 13,6)

Va asteptam sa ne vizitati in lumea profunda a ajutorarii crestine: http://milostenie.ro

Logo3

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    UN APEL UMANITAR.
    Dragi crestini, si oameni de buna credinta, doresc din suflet ca bunul Dumnezeu sa fie cu voi cu toti, mai vreau sa va spun despre nenorocirea care sa abatut asupra mea, ptr ca asa am fost eu sortit de Dumnezeu. Mam inbolnavit de la varsta de 37 ani A V C. de atunci sunt pensionat pe caz de boala,chiar daca am 57 ani, am fost in moarte cerebrala de 2 ori, am Diabet f f complicat cu insulina, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20 metri apoi sa fac o pauza… nu pot efectua nici un fel de activitate, numai Dumnezeu stie de chinul meu zi de zi. dragii mei va roog din suflet sa lasati pe DUMNEZEU sa ma judece, ptr ca acest drept il are numai el sa ne judece pe fiecare ptr faptele noastre bune sau rele, iertati-ma daca gresesc, dar eu va spun cu frica de dumnezeu ca adevarul acesta este, eu sunt cu adevarat f f bolnav, si doresc sa fac un apel crestinesc catre dvs ptr a ma ajuta asa cum veti gasi dvs de cuviinta, chiar si un colet cu alimente-medicamente, va fi bine venit, ma voi ruga in permanenta lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs . iar ptr siguranta corespondentei mele ca-sa fiu sigur ca primesc, eu am adresa: mihai feraru casuta postala 95 oficiul postal nr 1 vaslui-romania..tel 0040761887298.. ptr ca speranta inca mai traeste eu astept,,Doamne Ajuta.
    western-union

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.