S-a lansat Bestmusic Digital Distro pentru artisti independenti si case de discuri

0

Bestmusic.ro, cea mai vizitata revista online de muzica si divertisment din Romania, lanseaza oficial serviciul de distributie digitala si monetizarea in mediile digitale, pentru artistii independenti si case de discuri: Bestmusic Digital Distro sau pe scurt, BDD.

 digital-distro-logo

Primul contract semnat este cu cea mai mare si mai veche casa de discuri romaneasca, ELECTRECORD, contract care inseamna monetizarea a peste 80.000 de piese pe YoutubeZonga si vanzarea acestora pe magazinul propriu de muzica: www.triplu.ro

Serviciul vine ca o necesitate, avand in vedere explozia serviciilor digitale care incet incet incep sa intre puternic si pe piata din Romania. Tot mai multi artisti romani doresc sa-si monetizeze contentul in primul rand nu pentru a avea venituri suplimentare ci pentru a evita ca acesta sa fie folosit in mediile digitale de catre persoane sau entitati care nu detin drepturile de autor.

Pana la sfarsitul anului, BDD va oferi distributia digitala a continutului si pe SpotifyItunesLast.fmGoogle Music,DeezerBeatport7digitalrdioAmazon ca sa insiram doar cateva din cele 50 de servicii aflate in oferta noastra.

Tot pana la sfarsitul lui 2013, Bestmusic va include continutul si in streamurile serviciului propriu de muzica pentru spatii comerciale si locuri publice,  Radio Bestmusic B2B (www.radio.bestmusic.ro)

BDD ofera si servicii de consultanta privind copyright-ul, modele de business digitale dar si reprezentare legala.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează