S-a descoperit leacul pentru epidemia de orbire

0
autor Victor Miron – invitat la rubrica Dreptul la Cuvant

Epidemia de orbire albă care s-a răspândit în ultimele săptămâni pare să poată fi tratată. Ceea ce la început se credea a fi doar o serie de cazuri izolate, s-a răspândit extrem de rapid, astfel încât se vorebește deja de o epidemie.

leac epidemie orbire

Nemaiauzit până acum, o boală transmisibilă care îi face pe oameni orbi s-a descoperit într-un mic orășel din vest. Cei infestați deveneau orbi în mod subit, fără nici un fel de simptome. Mai mult, ei vedeau alb în fața ochilor, nu negru – cum se întâmplă cu majoritatea oamenilor care nu mai văd.

Despre primul caz se știe că a orbit într-o intersecție în timp ce aștepta culoarea verde a semaforului. Printre următoarele persoane infestate se numără și medicul oftalmolog la care a mers pentru control imediat după întâmplare. S-au mai raportat cazuri dintre oamenii care erau la acel moment în cabinet.

Chiar dacă nu se știe exact cum se transmite această maladie, e cert că are o rapiditate incontrolabilă.

Cum era de așteptat, panica a cuprins pe mulți oameni. Ne este aproape de neimaginat viața fără simțul văzului. Cum ne-am putea hrăni și spăla? Să nu mai vorbim despre cum ne-am putea deplasa și apăra.

Vestea bună este că din fericire s-a descoperit cum se poate depăși această periculoasă afecțiune.

Pentru detalii vezi sursa oficială.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează