S-a dat startul la inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

0

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., organizeaza o noua editie a Salonului National de Fotografie Turistica, expozitie ce va avea loc in perioada 29 noiembrie – 8 decembrie 2012, in foaierul Teatrului de Revista “Constantin Tanase”.

Expozitia – concurs isi propune, inca o data, sa atraga cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti, tema editiei XVI oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionati de calatorie – “Hoinar prin lume”.

Editia XVI a Salonului National de Fotografie Turistica este una dedicata omului aflat permanent in miscare, calatorului care vede si surprinde instantanee inedite, capabile sa ilustreze stari, simtiri si trairi ale celui aflat in persoana fotografului. Natura, arhitecturi sau oameni, toate acestea pot fi sursa de inspiratie pentru imaginarul fotografului care isi propune ca prin fiecare fotografie sa transmita un mesaj celui care o vede.

Salonul National de Fotografie Turistica, editia a XVI-a, se doreste a fi o expozitie care sa transmita gandurile, simtirile si ideile a ceea ce se afla in spatele fiecarei fotografii, o incursiune in lumea imaginara a fotografului.

Categorii de concurs:

I. Munti de legenda

II. Scenarii artistice

III. Portret

IV. Romania turistica

V. Sporturi – la limita imposibilului

VI. Oameni si civilizatii

VII. Turist pe mapamond

 

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 5 octombrie – 5 noiembrie 2012 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro si completarea formularului pentru participanti.

Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XVI a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere sunt pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Acum poti vizita si pagina de Facebook a revistei Vacante&Calatorii accesand www.facebook.com/vacantesicalatorii.

            Un eveniment organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează