ROMÂNII SECOLULUI XXI: Interviuri-document cu personalitati romanesti

2

Jurnalista și scriitoarea Rhea Cristina a publicat volumul “Românii secolului XXI”, care cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii.

Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Aceste personalităţi – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României contemporane.

Volumul este disponibil ONLINE pe CorectBooks, (și poate fi achiziționat în formatele PDF și ePub) si PRINT pe www.prouniveristaria.ro (și poate fi achiziționat în format print, prin comanda postala).

„Românii secolului XXI cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii (medicină, învăţământ, religie, politică, armată şi securitate naţională). Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Prin tehnicile jurnalistice de redactare cele mai percutante (interviu-anchetă), am realizat un tablou cât mai variat al problemelor, tensiunilor şi conflictelor, pe plan social, politic şi cultural, care s-au abătut asupra teritoriului românesc de la instaurarea comunismului şi până în prezent.

Cititorul va avea astfel, în timp, mărturia acestor documente scrise şi, de ce nu, pulsul, „temperatura” vremurilor prezente. Este poate prima discuţie atât de complexă şi de nuanţată pe plan jurnalistic în societatea românească de după 1989. Aceste personalităţi româneşti (din diverse domenii de activitate) – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României contemporane, reprezentând în mod strălucit România şi iubind sincer ţara noastră.” Rhea Cristina

rom. sec.xxi - COPERTA FINALA  E-BOOK

RHEA Cristina, scriitor şi jurnalist, născută la 6 aprilie 1973 în oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, România. Din 2002, este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Până în prezent, a publicat 8 cărţi în domeniul Literaturii, al Jurnalismului şi al Ştiinţelor Comunicării. În 2007 a fost bursierul fundaţiei Kulturkontakt Austria, Programul de Rezidenţă artistică „Writers-in-Residence“, Viena, Austria. Din 2011 este doctorand în Ştiinţe Umaniste la Facultatea de Litere (Departamentul de Literatură), Universitatea din Bucureşti, România.

EDITURA VIRTUAL, format e-book, books.corect.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.