Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ROMÂNII SECOLULUI XXI: Interviuri-document cu personalitati romanesti

2

Jurnalista și scriitoarea Rhea Cristina a publicat volumul “Românii secolului XXI”, care cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii.

Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Aceste personalităţi – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României contemporane.

Volumul este disponibil ONLINE pe CorectBooks, (și poate fi achiziționat în formatele PDF și ePub) si PRINT pe www.prouniveristaria.ro (și poate fi achiziționat în format print, prin comanda postala).

„Românii secolului XXI cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii (medicină, învăţământ, religie, politică, armată şi securitate naţională). Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Prin tehnicile jurnalistice de redactare cele mai percutante (interviu-anchetă), am realizat un tablou cât mai variat al problemelor, tensiunilor şi conflictelor, pe plan social, politic şi cultural, care s-au abătut asupra teritoriului românesc de la instaurarea comunismului şi până în prezent.

Cititorul va avea astfel, în timp, mărturia acestor documente scrise şi, de ce nu, pulsul, „temperatura” vremurilor prezente. Este poate prima discuţie atât de complexă şi de nuanţată pe plan jurnalistic în societatea românească de după 1989. Aceste personalităţi româneşti (din diverse domenii de activitate) – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României contemporane, reprezentând în mod strălucit România şi iubind sincer ţara noastră.” Rhea Cristina

rom. sec.xxi - COPERTA FINALA  E-BOOK

RHEA Cristina, scriitor şi jurnalist, născută la 6 aprilie 1973 în oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, România. Din 2002, este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Până în prezent, a publicat 8 cărţi în domeniul Literaturii, al Jurnalismului şi al Ştiinţelor Comunicării. În 2007 a fost bursierul fundaţiei Kulturkontakt Austria, Programul de Rezidenţă artistică „Writers-in-Residence“, Viena, Austria. Din 2011 este doctorand în Ştiinţe Umaniste la Facultatea de Litere (Departamentul de Literatură), Universitatea din Bucureşti, România.

EDITURA VIRTUAL, format e-book, books.corect.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.