Romanii in Cartea Recordurilor

1

Jurnalistii de la 9am au avut initiativa de a scrie despre un top 7 idei romanesti prezente in Cartea Recordurilor.Nu prea mai sunt potrivite comentariile noastre in plus. Macar simtul umorului este foarte bun la poporul nostru 🙂

Cea mai mare hora! „Unde-s multi puterea creste”…si-au spus peste 16.000 de olteni care au dat mana cu mana si au incins o hora mare, in Slatina, pe 24 ianuarie 2006.

Cea mai mare coliva din lume a fost facuta pe 1 decembrie 2008, la Brasov, pentru comemorarea tuturor sfintilor. Traditionalul preparat a fost impartit miilor de credinciosi care s-au rugat la Moastele Sfantului Andrei, Ocrotitorul Romaniei.

Cei mai multi Mosi Craciun. Peste 3.939 de Mosi Craciun s-au strans in Piata Constitutiei, pe 21 decembrie 2008, la initiativa primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Timp de 30 de minute, participantii le-au daruit trecatorilor cadouri, indeplinind astfel toate conditiile pentru doborarea recordului precedent, de 3.300 de mosi.

Cea mai mare cantitate de gulas. In anul 2007, in Baia Mare a fost preparat un gulas de 7,3 tone, de catre realizatorii unei emisiuni culinare. Pentru pregatirea gulasului s-au folosit 700 de kilograme de carne de vita, 1.200 de kilograme de cartofi si alte cateva sute de kilograme de legume, mancarea fiind suficienta pentru aproximativ 21.000 de persoane.

Pentru informatii complete acceseaza 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.