Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanii cumpara masini hybrid! Toyota Romania raporteaza cifre duble la vanzarea de masini hybrid si anunta lansarea a 6 modele noi pe piata + foto

0

TOYOTA CONTINUĂ CURSA SPRE ELECTRIFICARE ȘI LANSEAZĂ ȘASE NOI MODELE HYBRID ÎN ROMÂNIA

COMPANIA ESTIMEAZĂ O PONDERE DE PESTE 60% A MODELELOR HYBRID ÎN VÂNZĂRILE ANULUI 2019

Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape și reprezentantul pe piața locală al grupului nipon, unul dintre cei mai mari importatori auto din România, a încheiat 2018 cu rezultate de excepție: o cifră de afaceri de 304 milioane de euro, în creștere cu 23% comparativ cu 2017, și 5.745 de vehicule vândute în România, cu 20% mai multe decât în anul precedent. Performanța s-a datorat în mare parte comercializării modelelor hybrid, care au ajuns să reprezinte 57% din numărul unităților vândute în 2018, în creștere accelerată, față de o pondere de 24% în 2016.

Pentru 2019, pe fondul unuei creșteri a pieței auto estimată la 15%, Toyota România estimează o evoluție pozitivă a afacerii, cu o țintă de vânzări de 7.000 de unități Toyota și 250 de unități Lexus, și o pondere de peste 60% a modelelor hybrid. “Suntem pregătiți să facem din 2019 anul Toyota în România. Investim continuu în dezvoltarea tehnologiei, iar scopul nostru este să oferim electrificare pentru cei mulți, nu doar pentru cei aleși. Toyota este pionier în domeniul electrificării, cu o vastă expertiză în dezvoltarea, producerea și îmbunătățirea noilor tehnologii, dobândită pe parcursul a peste două decenii de investiții în cercetare și dezvoltare. Am vândut aproape 13 milioane de mașini electrificate în întreaga lume și ne dorim ca până în 2050 să reducem cu 90% emisiile CO2 ale noilor vehicule, comparativ cu nivelul din 2010, contribuind astfel la un mediu mai curat., declară Edit Târcolea, General Manager Toyota România.

Toyota România, importatorul mărcilor japoneze Toyota și Lexus pe piața locală, are o rețea de 22 de showroom-uri la nivel național, în București și în cele mai importante orașe. Planul Toyota in 2019? “Evident, ne vom mări rețeaua de retaileri pentru a fi cât mai aproape de clienți și pentru a oferi sustenabilitate business-ului.”, declară Eduard Diaconu, Director Vânzări și Rețea, Toyota România.

La scurt timp după Salonul Auto de la Geneva, Toyota România lansează 6 noi modele Toyota: Corolla Sedan, Corolla Hatchback și Corolla Touring Sports, RAV4, Prius Plug-In, Camry, precum și 2 noi modele Lexus: ES și UX. Toate cele 6 modele Toyota au un numitor comun, platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), un concept nou pe care se vor construi toate mașinile Toyota. Conceptul TNGA include 2 componente-cheie pentru crearea unor mașini din ce în ce mai bune: performanța și personalitatea mașinii. “Performanța se referă la platforma în sine, partea nevăzută a mașinii, comună tuturor modelelor. Aceasta oferă șoferilor o plăcere sporită la volan, în deplină siguranță, grație Toyota Safety Sense, un pachet de tehnologii avansate de siguranță activă, aflate în dotarea standard la noile modele. Personalitatea se referă la design, la caroserie și cabină, de fapt la partea vizibilă a mașinii. Acest concept aduce o personalitate distinctă, unică, fiecărui model în parte, cu un confort sporit pentru șofer și pasageri. Anul acesta ne dorim să ne uimim clienții. Cele mai noi modele Toyota sunt un exemplu de inovație și excelență. Cu peste 46 de milioane de unități comercializate de-a lungul a 11 generații, Corolla este un model care a făcut istorie din 1966, fiind cel mai vândut model la nivel global. Cu noua generație Corolla se deschide o altă eră, grație noilor motorizări hybrid, aflate la a 4-a generație și disponibile pe cele trei caroserii. Lansăm în același timp și noua generație RAV4, un alt model de referință pentru piața auto globală, fiind creatorul segmentului SUV. Noul RAV4 se diferențiază prin robustețea noului design si performanțele off-road remarcabile.”, declară Mirela Grigore, director marketing Toyota România.

Toyota România, lider național în vânzarea de mașini hybrid, cu o cotă de 69% în segmentul eco în 2018 (conform statisticilor APIA), contribuie decisiv la democratizarea noilor tehnologii. În viitor, mașinile hybrid vor domina procesul de electrificare, cu beneficii concrete în reducerea emisiilor de CO2 și îmbunătățirea calității aerului în marile orașe.

Toyota, Always a better way!

Despre Toyota România

Toyota România este importatorul exclusiv pentru Toyota și Lexus în România, parte din grupul Inchcape – cel mai mare distribuitor și retailer auto din lume, cu o prezență globală în 32 de țări și având peste 18.000 de angajați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.