Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian CSR Awards 2016 a aliniat la start peste 100 proiecte de responsabilitate socială

0

Peste 70 dintre cele mai importante companii care au derulat acțiuni de resposabilitate socială pe parcursul anului trecut participă în competiția Romanian CSR Awards 2016. În total, au fost înscrise 116 proiecte, valoarea bugetelor alocate pentru derularea acestora depășind 5 milioane de euro.

Susținerea Comunității, Educația și Campanii interne de CSR au fost categoriile în care au fost înscrise cele mai multe proiecte. Evenimentul, aflat la a patra ediție, este dedicat exclusiv companiilor din România, indiferent de numărul de angajați sau domeniul de activitate.

Romanian CSR Awards-04 2015

„Romanian CSR Awards este cel mai important eveniment din domeniu care premiază bunele practici ale firmelor din țara noastră. Ca în fiecare an, punem în valoare munca oamenilor din companii care se dedică și fac eforturi pentru a schimba ceva în comunitățile locale, și nu numai. Gala Romanian CSR Awards a devenit o tradiție și este apreciată deja de publicul larg. Mulțumim partenerilor care ne susțin în realizarea acestui eveniment „, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Proiectele înscrise în competiție vor fi evaluate de Juriu până la finalul lunii martie. Premierea câștigătorilor se va face în cadrul unui eveniment care va avea loc la începutul lunii aprilie.

Companiile Holcim, Ursus, OMV Petrom, Carrefour și GSK Romania sunt Partenerii competiției Romanian CSR Awards din acest an.

Evenimentul este Susținut de GoodSign si Accessoires du LUC.

Partenerii media ai evenimentului sunt: CSRmedia.ro, CSRLeaders.ro, Revista Cariere, Digi24, RFI, Bussines 24, Romania Pozitivă, București FM, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul dedicat evenimentului  www.CSRawards.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.