Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian CSR Awards 2014: aproape 100 de proiecte înscrise în competiţie

0

In competitie au intrat aproape 100 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa derulate in anul 2013, a caror bugete totalizeaza 6,3 milioane de euro.

Proiectele au fost inscrise de peste 60 de companii autohtone. Premierea castigatorilor va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Romanian_CSR_Awards_2013

Cea de-a doua editie a competitiei Romanian CSR Awards a aliniat la start aproape 100 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa implementate pe parcursul anului trecut si peste 60 de companii participante.

Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR depaseste 6,3 milioane de euro. In ceea ce priveste aria de derulare a acestora, cele mai multe activitati s-au desfasurat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare a proiectelor de Responsabilitate Sociala clasandu-se cele din Bucuresti. Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la mijlocul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

„Comparativ cu anul trecut numarul proiectelor inscrise in competitie a crescut cu 20%. Ne bucura numarul mare de companii care s-au alaturat demersului nostru, fapt ce evidentiaza, inca o data, necesitatea unui astfel de eveniment in tara noastra. Consideram ca prin popularizarea bunelor practici contribuim la promovarea unei atitudini responsabile atat din partea companiilor, cat si din partea comunitatilor”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager Romanian CSR Awards.

Companiile Petrom si GSK Romania sunt Partenerii Strategici ai competitiei Romanian CSR Awards din acest an. Evenimentul este sustinut si de Piraeus Bank si compania Goodsign.

Partenerii media ai acestei competitieii sunt: TVR, Revista Cariere, Ziare.com, Digi24, Romania Pozitiva, Business24, Independenta.net, ComunicatedeAfaceri.ro, mediaTrust si ComunicatedePresa.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.