Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România sărbătoreşte voluntariatul în luna mai – voi ce planuri aveţi de SNV?

0

Marcati data in agenda: Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV), editia a treisprezecea, va avea loc in perioada 12-18 mai 2014! Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii martie Pro Vobis va da start la inscrierile in calendarul national SNV, deschise pentru parteneri (organizatii, institutii, companii, grupuri informale) care doresc sa se alature SNV organizand evenimente proprii in perioada respectiva.

Pentru a fi la curent cu stirile SNV, urmariti-ne pe paginile www.voluntariat.ro/snv si www.facebook.com/saptamanaSNV!

SNV este un eveniment national anual, care mobilizeaza in fiecare primavara cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. SNV inseamna actiuni de voluntariat, evenimente de promovare a voluntariatului sau evenimente de recunoastere a voluntarilor. Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment initiat si coordonat de catre Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat incepand cu anul 2002 si implementat anual in colaborare cu parteneri locali si centre de voluntariat.

SNV 2014 mark the date

Va asteptam alaturi de sutele de organizatii si institutii care marcheaza Saptamana Nationala a Voluntariatului in comunitatea lor, an de an. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la e-mail programe@provobis.ro sau telefon 0264 – 412 897. Spor la planificare!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.