Romania prinde radacini, campania MaiMultVerde.ro

0

Campania de reîmpădurire „România prinde rădăcini” dă startul unei noi runde de plantări de toamnă. Plantările vor avea loc în judeţele Telorman şi Timiş.

Dacă vrei să dai o mână de ajutor la plantări, te poţi înscrie aici ca voluntar MaiMultVerde şi vei participa la cea de-a doua rundă a campaniei de plantări ”România prinde rădăcini” din anul 2009!

Înscrierile pentru a participa la această campanie se fac pe site-ul maimultverde.ro

Tot de pe site-ul maimultverde.ro am aflat ca plantarea din judeţul Teleorman va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie 2009, la Sfinţeşti. Pentru plantarea de la Sfinţeşti – Teleorman, înscrierile se fac până în data de joi, 5 noiembrie 2009, ora 15:00.

rpr_toamna09

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează