Romania poate creste cu 12 % in urmatorii 5 ani?

0

Iată un prim semnal puternic din partea mediului de afaceri din România. Investitorii străini prin intermediul Consiliului Investitorilor Străini (CIS), propun guvernanţilor un plan de ieşire din criză, sesizând situaţia gravă a economiei. România poate creşte cu 12 la sută în următorii 5 ani, susţin ei.

12 dintre cei mai puternici manageri generali din România şi un reprezentant al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) au prezentat public un program menit să scoată ţara din criză.

Programul cuprinde 80 de măsuri, dintre care 12 prioritare, de la care se aşteaptă să producă o creştere economică de 12 la sută în următorii 5 ani.

Citeşte pe Adevărul.ro detalii despre această iniţiativă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează