Romania pe locul 7!

0

Romania ocupa locul 7 in ceea ce priveste potentialul de a influenta in noul Parlament European, arata un studiu al Institutului QVORUM.

Potrivit unui studiu privind potentialul de a influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European, realizat de Institutul European pentru Democratie Participativa-QVORUM, Romania are un punctaj de 43.1 de influenta a deciziilor in PE, clasandu-se pe locul 7. Tara noastra este devansata de Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia si Spania.

Cercetarea a luat in calcul functiile atribuite europarlamentarilor din fiecare stat membru in cadrul recent incheiatei sesiuni plenare de la Strasbourg.

Continuarea pe 9am. ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează