Romania Magica. CONCURS FOTO!

1

Pe parcursul lunii august “Romania Magica” organizeaza un concurs in colaborare cu Tiparo.ro, concurs ce o să aibă câte o temă pe săptămână. La sfârșitul fiecărei săptămâni se vor alege 5 câștigători.

Obiectivul “Romania Magica” este de a sustine  promovarea frumusetiilor naturale din Romania,si a peisajelor pe care Romania le ofera. Idea care sta la baza acestui proiect, este aceea ca “promovarea” sa aiba loc din prisma subiectiva de a fotografia, a fiecarui calator si totodata utilizator de Instagram.

romania este o tara magica

Acest mod de prezentare, al fiecarui utilizator de Instagram, implica subiectiv iubitori ai Romaniei si totodata ajuta la promovarea acesteia ceea ce ofera o abordare speciala proiectului.

Romania Magica” a strans déjà mai mult de 500 de simpatizanti ai Romaniei care eticheteaza pozele lor cu #romaniamagica. Ideea isi propune sa ofere o comunitate unde cat mai multi simpatizanti sa poata sa se mandreasca cu Romania.

Romania noastra est o tara Magica. Ajuta-ne sa o dovedim! Trage o privire pe “Romania Magica”. Iti place Instagram si poate ai vizitat un loc frumos din Romania si vrei sa arati asta, da un tag cu #romaniamagica si arata-l lumii.

Romania noastra est o tara Magica!

Sursa FOTO pagina de Facebook: www.fb.com/romaniamagica

Romania magica

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează