Romania in lumina pozitiva la Realitatea.net!

0

Realitatea net aduce în prim plan elementele pozitive ale României! Am citit azi un articol despre inițiativa celor de la Realitatea net de a fi „locul de întâlnire cu un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm”.

„România nu se reduce la sărăcie, lipsă de igienă şi infractori. Emblemele României nu sunt Monica Columbeanu, Gigi Becali, şi nici măcar Elena Băsescu. Realitatea României este complexă şi nuanţată. De noi depinde ce alegem, ce păstrăm şi ce ne reprezintă. În fiecare săptămână, REALITATEA.NET va fi locul de întâlnire cu un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm.

Există o Românie unde măsura lucrurilor e alta, o Românie care cunoaşte excelenţa, umanitatea şi performanţa şi unde viaţa are sens iar acesta depăşeşte puţin nevoile cotidiene. Această Românie are reprezentări pe măsură care trec firesc graniţele.

REALITATEA.NET vă prezintă imaginea ţării noastre aşa cum alegem noi să fie. În fiecare săptămână vom fi locul unde vă puteţi întâlni cu câte un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm, un loc cu oameni frumoşi care fac lucrurile temeinic şi ale căror poveşti dau speranţă că aceasta şi nu alta e normalitatea.

Profesori, oameni de ştiinţă, artişti sau sportivi vor ajuta la dezvăluirea unei ţări şi la construirea unei imagini aşa cum alegem noi să fie.”

Poza și textul complet via realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează