Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romania in lumina pozitiva la Realitatea.net!

0

Realitatea net aduce în prim plan elementele pozitive ale României! Am citit azi un articol despre inițiativa celor de la Realitatea net de a fi „locul de întâlnire cu un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm”.

„România nu se reduce la sărăcie, lipsă de igienă şi infractori. Emblemele României nu sunt Monica Columbeanu, Gigi Becali, şi nici măcar Elena Băsescu. Realitatea României este complexă şi nuanţată. De noi depinde ce alegem, ce păstrăm şi ce ne reprezintă. În fiecare săptămână, REALITATEA.NET va fi locul de întâlnire cu un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm.

Există o Românie unde măsura lucrurilor e alta, o Românie care cunoaşte excelenţa, umanitatea şi performanţa şi unde viaţa are sens iar acesta depăşeşte puţin nevoile cotidiene. Această Românie are reprezentări pe măsură care trec firesc graniţele.

REALITATEA.NET vă prezintă imaginea ţării noastre aşa cum alegem noi să fie. În fiecare săptămână vom fi locul unde vă puteţi întâlni cu câte un om graţie căruia România este şi un loc dezirabil, prilej de mândrie şi entuziasm, un loc cu oameni frumoşi care fac lucrurile temeinic şi ale căror poveşti dau speranţă că aceasta şi nu alta e normalitatea.

Profesori, oameni de ştiinţă, artişti sau sportivi vor ajuta la dezvăluirea unei ţări şi la construirea unei imagini aşa cum alegem noi să fie.”

Poza și textul complet via realitatea.net

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.