Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romania iese in strada pentru Rosia Montana: Distrugerea Rosiei Montane – NU in numele meu!

0

Ca urmare a anuntului facut de Guvernul Romaniei prin care se confirma aprobare in sedinta de guvern a proiectului legii speciale dedicate RMGC, societatea civila a reactionat imediat. Campania Salvati Rosia Montana a primit cu bucurie mesajul mobilizator al tuturor celor care organizeaza proteste in sprijinul comunitatii din Rosia Montana care nu doreste sa isi paraseasca pamantul si traditia!

Manifestarile de protest au debutat in data de 28 august si continua ziele ce vor urma, cu o concentrare semnficiativa in 1 septembrie. Lista oraselor in care s-au organizat sau se vor organiza proteste pentru sustinerea Rosiei Montane poate fi consultata AICI, ea fiind in permanenta actualizare. De la Rosia Montana la Paris (in fata sediului UNESCO), de la Washington la Copenhaga sau Bucuresti, Iasi, Cluj sau Timisoara, sustinatorii nostri cer Parlamentului sa nu voteze aceasta lege criminala. NU IN NUMELE LOR!

Multumim tuturor celor care au inteles situatia grava in care Rosia Montana se afla si au ales sa raspunda acestei actiuni a guvernului Romaniei prin protest in strada!

Solicitam presei centrale si locale sa consulte lista oraselor implicate in aceste manifestari si sa asigure informarea corecta a populatiei in legatura cu cu aceste evenimente, dar si in legatura cu campaniile de informare si mobilizare a cetatenilor privind implicatiile acestei legi dedicate RMGC.

Ne vedem in strada!

Campania Salvati Rosia Montana

 

 

Romania out on the streets for at Rosia Montana: The destruction of Rosia Montana – not my name!

Following the announcement made by the Government of Romania, confirming the approval of the special legislativ project dedicated to Rosia Montana Gold Corporation mining company, in the latest gouvernment meeting, civil society reacted immediately. The Save Rosia Montana Campaign gladly welcomes the mobilizing message of all those who will organize protests in support of Rosia Montana community!

The protests started on August the 28th and continue the days to come, with a major concentration on the 1st of September. The list of cities that have held or will hold protests to support Rosia Montana can be found here, and it is constantly being updated. From Rosia Montana to Paris (in front of the UNESCO Headquarters), from Washington to Copenhagen or Bucharest, Iasi, Cluj and Timisoara, our supporters ask the Parliament not to vote this criminal law. NOT IN THEIR NAME!

We would like to thank all those who have understood the implications and gravity of the Rosia Montana beeing under threat and chose to respond to this action of the Romanian government by protesting in the street!

We want to ask the central and local media to consult the list of cities involved in these events and provide correct information about these events, and information about the campaigns and mobilize citizens on the implications of this law dedicated to the mining company.

See you in the streets!

The Save Rosia Montana Campaign

nu in numele meu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.