România, frumoasă, fotografie!

0

Am găsit pe site-ul lumebună.ro o iniţiativă foarte frumoasă! Cu atât mai mult cu cât este vorba despre „România frumoasă”. Provocarea este în felul următor: se pregăteşte aparatul de fotografiat, se găseşte timp de investit şi se suprinde România. Aşa cum este ea. Doar să fie frumoasă!:) Oameni, străzi, peisaje, locuri. Apoi, cu colecţia de fotografii poţi să te înscrii la concurs. Condiţia ca să participi la concursul „România, eşti frumoasă” este…studenţia! Dacă nu eşti student, atunci oricum nu ai nimic de pierdut! O să ai o colecţie frumoasă de fotografii despre şi cu România. Ce zici? Merită? O parte din articolul publicat pe lumebună.ro este mai jos.
„Un concurs de fotografie pentru studenti, care dezvaluie ce este frumos in Romania. Oameni, peisaje, momente, obiecte sau strazi pline de emotia si vibratia frumusetii. Voteaza cele mai frumoase poze sau, daca esti student, inscrie-te in concurs, postand fragmente de frumusete pe care le-ai surprins in Romania. Voturile publicului si ale juriului, format din experti in frumusete, vor decide cei 100 de castigatori: 100 de studenti care vor primi burse de studiu, in valoare de 2000 de lei fiecare.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează