Robot Industries lansează primul robot cu Chat GPT integrat și se pregătește să cucerească Vestul Europei cu soluțiile sale

0

București, 28 Martie – Robot Industries, o companie 100% românească și unul dintre liderii în domeniul soluțiilor de robotizare și automatizare din România, lansează în premieră în țara noastră, robotul asistent cu tehnologie AI și ChatGPT integrate.

Noul Robot asistent de la Robot Industries, RI Mini, este primul robot din lume dezvoltat pe platforma Qualcomm, Qualcomm Snapdragon 845, ceea ce îi oferă perfomanțe net superioare din punct de vedere al consumului energetic și al capabilităților tehnice. Astfel, RI Mini este ușor de integrat în cele mai diverse operațiuni, în domenii dintre cele mai variate de la HORECA și retail, până la domenii precum cel medical, transporturi sau educație.

Grație multiplelor funcționalități cu care este dotat, acesta efectuează diferite comenzi – în funcție de programare: de la întâmpinarea oaspeților, ghidarea acestora până la prezentarea meniului, prezentarea unor promoții sau oferte speciale. Prin integrarea softului cu aplicația Chat GPT, robotul poate dialoga liber cu interlocutorii săi umani, oferindu-le răspunsuri la întrebări, recomandări gastronomice, informații și chiar sfaturi. Opțiunile de dialog sunt nelimitate, performanța din punct de vedere al modului de interacțiune cu publicul precum și performanțele sale lingvistice îmbunătățindu-se continuu.

Spre deosebire de predecesorii săi, roboți asistenți disponibili până acum pe piața locală, noul robot asistent RI Mini poate să îndeplinească, pe lângă activitățile standard, și roluri mai complexe, precum cele de asistență pentru pacienți sau chiar supravegherea și asistența persoanelor în vârstă. RI Mini are aplicabilitate și în activitățile administrative de birou, având funcția de meeting assitant, fiind o alternativă interesantă și interactivă la aplicațiile clasice de virtual meeting. Mai mult de atât, noul model are o autonomie de până la 14 h.

Robotul asistent RI Mini poate fi folosit cu succes și în multe domenii, deoarece are capabilitățile necesare pentru a prelua activități de recepție specifice diferitelor industrii. De exemplu, întâmpinarea, preluarea și verificarea programărilor și redirecționarea pacienților în clinicile sau cabinetele medicale, ghid virtual, oferind un randament excelent, o interacțiune îmbunătățită și, în plus, este o prezență inedită.

Robot Industries este întotdeauna la curent cu cele mai noi tendințe tehnologice din domeniul roboticii și automatizării, astfel că integrarea aplicatiei Chat GPT pe robotul asistent RI Mini a venit ca o urmare firească a misiunii noastre de a oferi clienților noștri din România cele mai noi tehnologii și soluții de ultimă oră în materie de robotizare. Ne așteptăm ca noul model de robot asistent RI Mini, să aibă un succes real în industriile care au mai folosit deja funcționalități automatizate sau de tip AI, însă mizăm pe un interes crescut pentru acest model și din partea businessurilor din alte segmente. Și aceasta, mai ales în contextul nevoii tot mai crescute de eficientizare a costurilor prin optimizarea diferitelor procese interne, nevoie care poate fi cu ușurință acoperită de implementarea unei soluții robotizate eficiente și adaptate nevoilor specifice ale afacerii respective”, a declarat Sergiu Spînu, General Manager Robot Industries.

Noul model de robot asistent oferit este disponibil în acest moment pentru toate afacerile interesate de implementarea unei soluții eficiente din punct de vedere al costurilor, cu un impact benefic real asupra businessului, suplinind cu succes lipsa personalului din anumite industrii cheie. În plus, amortizarea investiției se realizează într-un timp record – de până la un an.

Robot Industries este o companie 100% românească care și-a propus să extindă utilizarea soluțiilor de robotizare pe scară largă în România, inclusiv pe segmentul IMM-urilor, oferind soluții de achiziție sau închiriere a roboților la prețuri foarte avantajoase. Soluțiile de robotizare sporesc eficiența businessului cu până la 100% și au o perioadă scurtă de amortizare a investiției.

Compania și-a început extinderea prezenței cu soluțiile sale de robotizare pe piețe internaționale mari, din UE, UK și Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Despre Robot Industries

Robot Industries este o companie românească care a adunat peste 10 ani de expertiză în domeniul rețelisticii și securității, roboticii și automatizărilor, impunându-se drept unul dintre principalii funizori de automatizări industriale și roboți colaborativi din țară, distribuitor al unor branduri de top la nivel Mondial: precum ESTUN – roboţi industriali pentru paletizare, sudură și bending; JAKA – roboţi colaborativi; Ecobot – roboţi de curăţenie sau seria RI de roboţi dedicaţi segmentului HoReCa, dezvoltaţi în România.

Soluţiile din portofoliul Robot Industries au aplicabilitate într-o varietate de industrii, de la cea automotive, la industria alimentară, a lemnului, metalurgică, HoReCa, agricultură, logistică și depozitare, dar și spaţii comerciale. Compania s-a specializat în dezvoltarea de aplicaţii robotizate precum sudură, vopsire, paletizare, bending, pick&place, asamblare, frezare 3D, șlefuire.

Robot Industries este în prezent unul dintre liderii pieței de robotică și automatizări din România, dar și din Sud Estul Europei, reușind să reunească sub egida #RobotizamRomania cele mai experimentate companii din domeniu, cu un număr record de proiecte implementate cu succes în ultimii trei ani.

Pentru mai multe informații despre Robot Industries, vă rugăm accesați: www.robotindustries.ro

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/robot-industries-international/

Facebook: https://www.facebook.com/robotindustries.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.