Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Riuf 2010 – de la Sala Palatului in campus

0

30-31 Octombrie – Bucuresti, Sala Palatului
2 noiembrie – Cluj, Casa de Cultura a Studentilor

RIUF (ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR) ofera o experienta internationala completa. De la oferta internationala de studiu, continuand cu asistenta din partea EDMUNDO in alegerea unei scoli potrivite, workshopurile dedicate pasilor necesari pentru a aplica la universitati si pentru a ajunge bursier, pana la solutiile complete de pregatire pentru testele pe care orice candidat le intampina.

Pepperdine University si Hawaii Pacific University din SUA, University of Portsmouth și University of Sunderland din Marea Britanie, Radboud University Nijmegen și Tilburg University din Olanda, Jacobs University Bremen din Germania, École Hôtelière de Lausanne și International Hotel Management Institut din Elveția, sunt doar cateva dintre numele ce vor fi prezente la targ.
Orice doritor de studii in strainatate poate fi consiliat GRATUIT, prin asistenta permanenta pe parcursul procesului de aplicare. Serviciul de consiliere EDMUNDO de este oferit de Grupul EDUCATIVA

Vizitatorii vor descoperi o gama larga de activitati: seminarii, si workshop-uri in care vor fi prezentate universitatile, oportunitatile de a deveni bursier, oportunitatile de practica, creditele pentru studii, si analize ale pietei de munca din diverse industrii.

Accesul la workshopuri/seminarii/prezentari se face pe baza inscrierii anterioare pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro.
In premiera anul acesta, OKIAN va prezenta un pachet de studiu destinat exclusiv celor care vor sa invete in afara granitelor tarii. Selectia de materiale a fost facuta impreuna cu echipa EDUCATIVA, si este un adevarat sprijin pentru cei care intampina diferite testari in cadrul procesului de aplicare.

Mai multe detalii, precum şi lista completă a universităţilor participante sunt disponibile pe site-ul evenimentului  www.riuf.ro. Tot acolo, instituţiile interesate pot afla toate condiţiile necesare participării la RIUF, vizitatorii găsesc mai multe informaţii despre participanţi şi despre toate oportunităţile oferite de cele două evenimente, iar jurnaliştii au acces la resurse documentare despre evenimente.

Partenerii media ai RIUF sunt: Radio21,  9AM, Wall-Street, eJobs, Studentie.ro, Bestresource.ro, Elevate, Hipo.ro, Codrosu.ro, lumebuna.ro, Okian, calendarevenimente.ro, metropotam, Iqads, ISSIC, eveniementestudentesti.ro, credis . Partenerii educaționali ai evenimentului sunt CampusFrance, British Council, DAAD, Comisia Fulbight, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, VIP, LSRS.

EDUCATIVA este un grup de companii şi organizaţii non-guvernamentale ce ajută tinerii români sa fructifice oportunităţi de dezvoltare personală. Activitatile EDUCATIVA au ca filozofie comuna maximizarea impactului social pozitiv si mentinerea sustenabilitatii organizationale si financiare pe termen lung.

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.