Riders Club, cel mai nou proiect pentru riderii din Romania!

0

Pentru cei care deja fac parte din marea familie a pasionatilor de ciclism din toata tara, dar si pentru nou-veniti, lansam Riders Club, locul in care pasiunea pentru biciclete e dusa la un alt nivel.

Indiferent ca sunt incepatori sau profesionisti, din aprilie 2013, riderii din Romania se vor putea bucura, un sezon intreg, de evenimentele Riders Club din toata tara. Riders Club le-a pregatit pasionatilor un calendar generos de competitii de mountain-bike, in diferite zone, pe trasee noi si pentru o experienta completa, din momentul inscrierii si pana la programarea urmatorului concurs.

In numai cateva zile se vor deschide inscrierile in prima competitie, programata in mai putin de o luna!

In curand, pe www.ridersclub.ro

 

Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si MTB Maraton: “Riders Club reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. E un sistem bine pus la punct, asemenea celor din tarile unde ciclismul este o cultura, unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti, dar care sunt diferentiati intre ei prin niveluri. E sistemul care ii aduna sub acelasi acoperis pe toti ciclistii.”

 

riders club

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează