Riders Club, cel mai nou proiect pentru riderii din Romania!

0

Pentru cei care deja fac parte din marea familie a pasionatilor de ciclism din toata tara, dar si pentru nou-veniti, lansam Riders Club, locul in care pasiunea pentru biciclete e dusa la un alt nivel.

Indiferent ca sunt incepatori sau profesionisti, din aprilie 2013, riderii din Romania se vor putea bucura, un sezon intreg, de evenimentele Riders Club din toata tara. Riders Club le-a pregatit pasionatilor un calendar generos de competitii de mountain-bike, in diferite zone, pe trasee noi si pentru o experienta completa, din momentul inscrierii si pana la programarea urmatorului concurs.

In numai cateva zile se vor deschide inscrierile in prima competitie, programata in mai putin de o luna!

In curand, pe www.ridersclub.ro

 

Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si MTB Maraton: “Riders Club reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. E un sistem bine pus la punct, asemenea celor din tarile unde ciclismul este o cultura, unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti, dar care sunt diferentiati intre ei prin niveluri. E sistemul care ii aduna sub acelasi acoperis pe toti ciclistii.”

 

riders club

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează